Een miljoen Galaxy Notes over de toonbank

samsung-galaxy-note-miljoen-300x64 Een miljoen Galaxy Notes over de toonbank

Ongeveer twee maanden nadat de Samsung Galaxy Note voor het eerst te koop was, heeft de Koreaanse fabrikant bekend gemaakt dat er al een miljoen exemplaren van zijn verkocht.

Gezien de gefronsde wenkbrauwen waarmee het toestel kort na lancering door velen werd ontvangen is dit een flink aantal, zeker als je in gedachten houdt dat Samsung met de Note een geheel nieuwe markt probeert te scheppen – een markt voor toestellen die het midden houden tussen een smartphone en een tablet.

Inmiddels is wel duidelijk dat het toestel flink populair is – zowel in Nederland als in de rest van de wereld regent het positieve reviews, en het toestel staat in menig verkoop top lijstje.

Voor een ‘experimenteel’ toestel is dus een flink succes – voor ieder toestel trouwens!

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Fransol zegt

  ‎2 weken geleden heb ik een Galaxy Note gekocht..prachtig toestel; geen speelgoed maar erg functioneel! Ik zat te twijfelen tussen een 7″ tablet of de Galaxy Note maar de Note is veel handzamer en je kan er goed mee telefoneren! 5 ***** toestel!

 2. Anakmaluku zegt

  Heb speciaal mijn Galaxy S2 verkocht om de Note aan te schaffen,heb geen spijt van want het is een super toestel voor mij mag het de Smartphone van het jaar 2012 worden.

 3. Hans zegt

  Dan heb je de SII, komt de Nexus. Besluit je die te kopen, hoor je dat de Note komt. Besluit je die te kopen hoor je dat versie 4.0 komt…….
  Voor wanneer staat deze laatste versie in NL op het programma

 4. Gertjan zegt

  Ik heb het toestel nu ruim 4 maanden en ik vind het een top toestel die alle verwachtingen te boven gaat. Alleen het batterijverbruik is niet heel erg best. Moet elke dag aan de lading en soms al eind van de dag. Maar dit heeft ook te maken met het aantal op de achtergrond draaiende app’s. Ik ben een zeer tevreden gebruiker. Ben erg benieuwd naar de update naar jellybean.

Praat mee