Tip voor de doe-het-zelvert: Mobile Odin

samsung-galaxy-s2-mobile-odin-180x300 Tip voor de doe-het-zelvert: Mobile OdinVeel Galaxy S2 bezitters met wat meer Android ervaring hebben al eens gebruikt gemaakt van Odin – bijvoorbeeld om hun toestel de updaten buiten Kies om. Voor iedereen die Odin fijn vind, maar het nóg makkelijker wil maken, is er nu Mobile Odin.

De Nederlandse developer Chainfire heeft Odin uit elkaar gezaagd, bijgeschaafd, en opnieuw in elkaar getimmerd in de vorm van een handig app, zodat het werkt op het toestel zelf. Je kunt nu dus een nieuwe firmware flashen vanaf het toestel zelf. Voorlopig werkt Mobile Odin alleen op de Samsung Galaxy S2 en op de Galaxy Note.

Mobile Odin is te vinden in de Android Markt voor net geen 2 euro (HIER). Meer info is te vinden op XDA (HIER).

(met dank aan [email protected])

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee