Samsung lanceert gewaagde commercial

Wij proberen ons hier op galaxyclub.nl normaal gesproken ver te houden van alles wat lijkt op de huidige, overhypte Apple versus Samsung (ook: Apple versus Android) discussie (nouja, meestal dan), maar deze wilden we onze lezers toch niet onthouden: een Amerikaanse commercial voor de Galaxy S2, waarin nogal de draak wordt gestoken met Apple. ‘The Next Big Things Is Already Here’.

Flauw, leuk, scherp, of té? Oordeel zelf 🙂

(met dank aan CNET)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Jorne antoni zegt

    Laten we eerlijk wezen.. Samsung zou het ook leuk hebben gevonden als mensen 9 uur voor de lancering van een telefoon mensen voor de winkel hadden gelegen.. De reclame is echt heel grappig, maar ergens ook een beetje kinderachtig en jaloers.

  2. arjen zegt

    feitelijk is dit de nieuwe tendens in de reclamewereld, vroeger “slechts” aandacht vragen voor het eigen product maar tegenwoordig gewoon keihard je directe concurrent er bij betrekken, van mij mag het, ik hou wel van een beetje vergelijk en omwille van het voorkomen van allerlei juridische procedures zal dit mijns inziens wel leiden tot een hoog waarheidsgehalte in de aangeboden reclame(s)

Praat mee