Grafisch geweld op de Samsung Galaxy S2: EON Sky

samsung-galaxy-s2-eon-sky-300x197 Grafisch geweld op de Samsung Galaxy S2: EON SkyEr is al genoeg gepraat en geschreven over de snelheid van de Galaxy S2. Maar specifiek de grafische processor – de ARM Mali 400 GPU – blijft een beetje een ongrijpbaar onderdeel. De hardware zelf zorgt er voor dat er nooit meer dan 60 frames per seconde worden gerenderd, dus over het werkelijk plafond van zijn kunnen valt nog veel te speculeren.

Gelukkig komen er nu langzaam games op de markt die niet alleen zijn geoptimaliseerd voor dual core processoren, maar ook specifiek voor de Mali GPU. Zo zagen wij vandaag beelden van EON Sky: Alexa Bloom and Lost City of Moons. En om maar een understatement te gebruiken: niet slecht, helemaal niet slecht. Zeker is dat de zgn. Unity3 engine prima tot zijn recht komt op de Galaxy S2.

Wanneer EON Sky als volledig spel zal verschijnen is nog onbekend, maar de gratis demo vind je nu al in de Android Markt (HIER).

(met dank aan ARMflix)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee