De Samsung Galaxy S2 in het… uhm, roze

roze-samsung-galaxy-s2-300x195 De Samsung Galaxy S2 in het... uhm, roze

For the ladies...

Ja! Dat wás het! Vanmiddag kwam na lang peinzen een eind aan het knagende gevoel dat ons al maanden plaagde. Iets klopte er niet aan de Samsung Galaxy S2, dat was duidelijk. Maar pas na het zien van de bijgevoegde foto beseften wij wát er niet klopte: het toestel was niet roze! Tenminste, tot nu. Want eindelijk, eindelijk heeft Samsung besloten het plaatje compleet te maken met een echte, roze uitvoering van de S2. Dat deze variant alleen in Zuid Korea te koop zal zijn hoeft de pret niet te drukken. Het gaat erom dat we weten dat ie er is – ook al is het niet hier…

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Erik zegt

    als je telefoon roze is moet je wel een witte achtergrond instellen vind ik. Dit ziet er echt niet uit. Misschien wordt het nog een succes als ze er een mooi roze pluche case bij leveren. Echt, veel vrouwen vinden dat mooi…. tja.

  2. zegt

    Wat meer kleur mag eigenlijk wel! Nu zou roze niet mijn eerste keus zijn (paars! ;p), maar al die zwarte smartphones, ik word er een beetje depressief van. Ik zou er bijna een Nokia met WP7 door kopen :).

Praat mee