Whoooosh!

whoosh-galaxy-s2-deadline-300x168 Whoooosh!Wie kent het niet, het geluid van de onopgemerkt voorbij vliegende juridische deadline?

Iedereen die het nieuws een beetje volgt, weet natuurlijk allang dat er in Nederland na 13 oktober geen Galaxy S2’s meer verkocht mogen worden. Maar nu is het 14 oktober, en geheel in de lijn der verwachting (zoals HIER te lezen) is de S2 nog gewoon te koop, alsof er niets aan de hand is. En dat komt met name omdat er ook gewoon niets aan de hand is. Samsung heeft een minuscuul detail in de gallery/foto app aangepast – je moet het weten om het door te hebben – en presto: één verkoopverbod is omzeild.

Wel jammer natuurlijk voor iedereen die twee containers Galaxy S2 toestellen had ingekocht om vanaf nu op de zwarte markt te gaan verkopen.

(met dank aan Reuters)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee