Samsung Galaxy Note straks ook in het wit verkrijgbaar

witte-samsung-galaxy-note-wit-300x218 Samsung Galaxy Note straks ook in het wit verkrijgbaar

Links de witte Galaxy Note

Nadat we al even moesten nadenken over de kwalificatie ‘Blue’ die we in veel winkels tegenkomen in combinatie met de Galaxy Note (dit blijkt ‘Carbon Blue’, oftewel nagenoeg helemaal zwart), heeft Samsung vanavond laten weten dat de er ook een witte versie van de Note zal verschijnen. Natuurlijk zal deze voorzien zijn van een witte S-pen (stylus). Wanneer deze witte versie te koop zal zijn weten wij op dit moment nog niet – hopelijk spoedig!

(met dank aan SlashGear)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. ch zegt

    heb vanochtend samsung gebeld met de vraag of zij al weten wanneer de note white verkrijgbaar is. ze vertelde me ‘binnenkort..hou de site in de gaten’.

Praat mee