Galaxy Note doet het goed in de benchmarks

Kort na de introductie van de Samsung Galaxy Note begin september zagen we al dat het toestel over snelle hardware beschikt – sneller dan de Galaxy S2, in ieder geval. De jongens en meisjes van GSMArena hebben het toestel nu uitgebreider onder de benchmark-loep genomen.

En niet geheel verrassend wordt hier bevestigd wat we dus eigenlijk al wisten: het toestel is bloedsnel, en geeft zowel de Galaxy S2, maar dus zeker ook bijvoorbeeld de HTC Sensation het nakijken. Alleen op de Nenamark test moet de Note de Galaxy S2 voor laten gaan, maar aangezien Nenamark een grafische benchmark is, is het belangrijk om te vermelden dat het aantal pixels op de Galaxy Note ruim 2,5 x zo groot is als op de S2. En zelfs hier wordt de HTC Sensation verslagen, ondanks het feit dat de Sensation minder dan de helft van de aantal pixels van de Note heeft.

Ach – in feite doden we gewoon de tijd tot het toestel in Nederland beschikbaar zal zijn, en dan zijn benchmarks gewoon een leuke manier om (de snelheid van) het toestel wat beter te leren kennen.

samsung-galaxy-note-benchmark-274x300 Galaxy Note doet het goed in de benchmarkssamsung-galaxy-note-benchmark-2-257x300 Galaxy Note doet het goed in de benchmarks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(met dank aan GSMArena)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. laurens zegt

  Er word gezegd dat de pixels 2.5x zo groot is, word er mee bedoeld dat er 2.5x meer pixels zijn of dat er minder pixels zijn dan de galaxy s2? verwacht dat het de eerst is van de vragen. maar graag wil ik er zeker van zijn omdat ik van plan ben galaxy note te halen.

   • DL zegt

    meer pixels betekend niet per defenitie scherper beeld. Dan moet je kijken naar pixels per inch. in dit geval is die ook hoger bij de galaxy note 284PPI tov S2 218
    s2 heeft wel een super amoled plus tov super amoled wat ook weer zn voordelen heeft

Praat mee