Ook Samsung Galaxy Note krijg Android 4.0 Ice Cream Sandwich

ice-cream-sandwich-galaxy-s-ii-300x212 Ook Samsung Galaxy Note krijg Android 4.0 Ice Cream SandwichNadat Google vorige week de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem aan de wereld voorsteld – Android 4.0 Ice Cream Sandwich – begon het grote speculatie circus: welke toestellen krijgen een update?

Uit Italië kwam vandaag het nieuws – door Samsung zelf verspreid – dat ook de Galaxy Note op de nominatie staat een update te krijgen. De grote vraag blijft nog even wanneer dan precies. Eerder lekten al wel geruchten uit de de kleine broer van de Note – de Galaxy S 2 – mogelijk in januari al een update tegemoet kan zien. Dit betekent dat Samsung in ieder geval verwacht tegen die tijd ook haar TouchWiz interface aangepast te hebben aan Android ICS. Of de Galaxy Note ook al vanaf januari op een update kan hopen durven wij nu nog niet te zeggen. Maar hij komt eraan, zoveel is duidelijk!

(met dank aan SlashGear en Samsung Galaxy S2)

Galaxy deal tips

Reacties

  • Paul zegt

   Hallo G,
   Via wie heb je hem??? ik wil hem ook maar ben nog aan het kijken wie, wat en waar. Wil hem met Abo.
   Heb al op internet net gekeken.

   Gr, Paul

 1. laurens zegt

  hehe, mooi zo, gelukkig komt hij uit op galaxy note. heb ooit een nieuwe telefoon gehad maar ze gingen het niet updaten, alleen op nieuwere telefoons die later uit zouden komen. kan niet wachten op updates :D, updates zijn altijd welkom!

 2. Wevenhuis zegt

  Het is maar de vraag of de Samsung Note de update krijgt. Ik heb uit eerdere rapporten begrepen dat de s-pen software met gingerbread speciaal gemaakt en gecalibreerd was voor de samsung note. Ik denk dat als er een update komt voor de Note, dit heel wat problemen zal geven in de calibratie van de software in het systeem. Met name de penfunctie zou ernstig gestoord kunnen raken. Er zijn demo’s die laten zien dat “inking” geintegreerd is in de nieuwe ICS (Ice Cream Sandwich) besturingssysteem. Het is allemaal wel nog in de kinderschoenen. Ik verwacht dat het in januari ICS nog niet perfect zal zijn, dus nog even geen reden om deze tegemoet te zien begin 2012. Het zou wel goed nieuws betekenen als ICS geintegreerd wordt met een goede handschriftherkenning, een essentieel ontbrekende item….en dan ook voor meerdere talen en de optie tot het toevoegen van een eigen woordenboek. Er is momenteel een demo van een handschriftherkenningsfunctie op de Lenovo Tablet met android 3.0, maar deze is ver van optimaal. Eerdere software van windows was veel beter.

  • Arthur Dent zegt

   Dat de Note de update krijgt is wel zo goed als zeker – maar inderdaad is het op dit moment nog allerminst zeker of januari voor de Note haalbaar is…

 3. laurens zegt

  Kan niet wachten galaxy note is een goeie systeem, had in de begin een aantal problemen met performance(als het lang aanstaat) maar naar de update heb ik er geen problemen meer mee gehad.

Praat mee