Officiële MIUI Rom beschikbaar voor de Samsung Galaxy S2

miui-rom-galaxy-s2-300x244 Officiële MIUI Rom beschikbaar voor de Samsung Galaxy S2Pas nog zagen we de officiële versie van de CyanogenMod ROM verschijnen voor de Galaxy S2, en vandaag stelde ook het developer team van de MIUI Rom een echte S2 versie beschikbaar.

Ook de MIUI Rom biedt nu dus een mogelijkheid voor iedereen die wel eens wat anders wil dan de standaard TouchWiz Android interface van de Galaxy S2. En waar de CyanogenMod ROM nog een waar tweakers-walhalla is, is MIUI misschien wel een meer toegankelijk zusje. MIUI is gebaseerd op een zwaar gemodificeerde versie van Android 2.3 (en op de CyanogenMod ROM zelf). Qua interface wordt MIUI gekenmerkt door een erg cleane ‘look’ – volgens sommigen zelfs een beetje iPhone-achtig (oei!).

Een populair aspect van de MIUI Android variant, is het gemak waarmee ‘themes’ kunnen worden geïnstalleerd – en gecombineerd. MIUI is erg gebruikersvriendelijk, en de MIUI Roms zouden ook nog eens efficiënt omgaan met de beschikbare energie, lees: een langere batterijduur.

Om de MIUI Rom te installeren zul je wel eerste jouw Galaxy S2 moeten rooten. Kijk HIER voor meer informatie hierover. Voor meer informatie over de MIUI Rom, en de benodigde downloads kun je HIER terecht.

(bron: @MIUIAndroid)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. tonytrimb zegt

  Ik blijf het bijzonder knap vinden wat deze gasten allemaal kunnen.
  Helaas ziet het er na mijn mening niet uit en blijken een aantal zaken niet te werken zoals bedoeld. Misschien wel leuk voor de jongere jeugd.
  De iconen zijn blurry en lijken meer op de oude iphone.
  Bij het opstarten staat er een foutmelding in je scherm (Mod warning)

  Leuk maar op deze ben je in no time uitgekeken. (mijn mening)

  blijft wel knap als je dit kan

 2. Erik zegt

  Dit is denk ik ook niets voor mij. Vind de touchwiz ui eigenlijk best goed. Heb ook niet echt de tijd om hiermee te gaan experimenteren.

  • killian zegt

   ja die vervalt,
   maar op het moment dat die crasht zet je hem gewoon in download mode en zet je er een standaard samsung rom op. de meeste winkels keuren hem dan goed. gebeurd dat echter niet dan heb je ook nog een zogenaamde ‘jig’, dit is een mini usb’tje die je erin doet en dan zijn werk laat doen. dan heb je 100% zeker weer garantie.

   maar kan over het algemeen weinig fout gaan met rooten enz als je je maar even goed inleest!

 3. murat zegt

  als je u gsm root is het veel mooier andere themas lockscreens vooral die lockscreens zijn leuk die van de origineel s2 sucks echt man en je gsm is sneller met rooten kan eigenlijk nx fout lopen

Praat mee