Nog een setje specs van de Galaxy S3 opgedoken: fake?

samsung-galaxy-s3-internal-presentation-300x225 Nog een setje specs van de Galaxy S3 opgedoken: fake?En ja hoor, daar is de volgende verzameling geruchten over de Samsung Galaxy S3. Deze keer is er een screenshot opgedoken van een ‘private internal presentation’ van Samsung Mobile. Op het plaatje is een toestel te zien dat, als we mogen geloven dat dit alles echt is, beschikt over een 1.8 GHz dual Exynos 4212 processor, 2 GB RAM, en een 4.6 inch Super Amoled Plus HD scherm – en natuurlijk een 12 megapixel camera.

Ergens zegt iets ons dat dit opgedoken plaatje niet echt is. De kop ‘private internal presentation’ zou meer passen bij een artikel óver een uitgelekte presentatie, dan bij een presentatie zelf. Tevens is ‘copiying’ niet toegestaan, en zou de eerste Galaxy S telefoon óók de beschikking hebben gehad over een Exynos processor. En last but not least, zijn de toestellen in een wit vlak in de presentatie ge-copy-paste, terwijl wij er toch eigenlijk vanuit gaan dat Samsung zelf wel beschikt over betere grafische weergaves van hun eigen toestellen, zodat deze niet op amateuristische wijze op een blauwe achtergrond hoeven worden gekwakt.

Maar misschien zouden wij toch wel een beetje teleurgesteld zijn over ‘maar’ een dual core processor, met ‘maar’ een kloksnelheid van 1.8 GHz.

De tijd zal het leren!

(met dank aan Phandroid)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Mitchel zegt

    Tja qualcomm komt ook pas eind 2012 met hun quad core, dus de kans is ook groot dat wanneer de sIII in q1 of q2 uitkomt hij ook nog maar gewoon dual core zal hebben

Praat mee