Galaxy S3 mogelijk eerste Galaxy toestel met metalen behuizing

metaal-galaxy-s3-300x199 Galaxy S3 mogelijk eerste Galaxy toestel met metalen behuizingDit gerucht zat natuurlijk al een beetje verborgen in de onlangs uitgelekte informatie, maar als we er nog een goed over nadenken zou dit gewoon een unicum worden voor Samsung. Tot nu toe was het een veel gehoord punt van kritiek op zowel de Galaxy S, als de Galaxy S2: mooi toestel, maar waarom zo’n plastic behuizing? Niet dat daarmee gezegd is dat de bouwkwaliteit van de toestellen niet goed zou zijn – uit tests is bijvoorbeeld gebleken dat de ultradunne plastic batterijklep van de Galaxy S2 gewoon niet kapot te krijgen is (zie bijvoorbeeld HIER).

Maar toch heeft het natuurlijk wel iets, een metalen body – HTC gebruikers zweren er vaak bij. En zo moet Samsung dus ook gedacht hebben bij het ontwerpen van de Galaxy S3. En dezelfde bron die in een vroeg stadium al informatie over het toestel lekte – informatie die snel daarna ook weer van Twitter en de rest van het net was verdwenen – benoemde specifiek de ‘premium’ materialen waar het toestel uit gemaakt zou zijn: metaal (aluminium?) en natuurlijk glas.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee