Galaxy Note half november in Engeland

samsung-galaxy-note-uk-large-300x225 Galaxy Note half november in EngelandEr is de laatste tijd nogal wat af gespeculeerd over of we Samsung’s nieuwe Galaxy Note nog voor het eind van het jaar in Nederland in de winkel zouden zien liggen. De Consumentenbond beweerde al van wel, maar lange tijd was daar het hardnekkige gerucht dat het toestel pas begin 2012 in Engeland uit zou komen – en per slot van rekening is Engeland vaak één van de eerste Europese landen waar Samsung een nieuw toestel lanceert.

Gelukkig is nu bekend geworden dat – als alles goed gaat – de Galaxy Note vanaf 17 november aldaar verkrijgbaar zal zijn. En dus hopelijk op de voet gevolgd door een verdere release in de rest van Europa. Dit versterkt het idee dat de Note dus ook binnen – pakweg – een maand of twee hier in ons land uitkomt.

Wie een bericht per email wil ontvangen zodra het zover is, kan rechtboven zijn of haar emailadres invullen bij onze Email Notificatie Service. Je krijgt dan een bericht zodra het toestel in Nederland leverbaar is.

(met dank aan TechRadar)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee