Duitse adviesprijs Galaxy Note bekend

galaxy-note-samsung-de Duitse adviesprijs Galaxy Note bekendNa wat eerdere speculaties over de prijs van de nieuwe Samsung Galaxy Note, is nu een eerste betrouwbare referentie prijs opgedoken, namelijk de adviesprijs van Samsung zelf, in Duitsland. Volgens hun website daar moet het toestel 699 euro gaan kosten. Hou hierbij rekening dat het hier dus om de adviesprijs gaat – op dezelfde site staat de Galaxy S2 nú voor 649 euro, terwijl deze in Nederland bij de lancering voor ‘maar’ 500 euro in de winkels lag.

Wat dit alles zegt? In ieder geval lijkt het gerucht dat de Galaxy Note goedkoper moet worden dan de Galaxy S2 niet correct – in ieder geval niet voor de West-Europese markt. Wijzelf gaan voorlopig uit van een winkelprijs van 500 tot 550 euro bij de lancering, maar zodra er zekerheid is over de prijs in ons land lees je dit natuurlijk hier.

(met dank aan SamFirware)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. G zegt

    En zie ook net op Tweakers dat ie bij belsimpel.nl aangekondigd staat met prijzen en al!
    Los toestel á € 748,- en lijst prijzen met abbo… levertijd 4 weken!

    • Ed zegt

      belsimpel prijst zichzelf uit de markt. In Duitsland kun je hem al krijgen vanaf 575 euro excl verzendkosten. VIa expansys.nl voor 619 euro excl. verzendkosten.

Praat mee