Scandinavische prijzen Galaxy Note bekend

samsunggalaxynote-grey-300x244 Scandinavische prijzen Galaxy Note bekendHoewel we hier in Nederland nog even moeten wachten op zowel de prijs als de releasedatum van de Samsung Galaxy Note, heeft het Koreaanse concern alvast een tipje van de deze sluiers opgelicht voor wat betreft de Scandinavische landen en Finland.

In ieder geval zullen de Noorderlingen minstens tot november moeten wachten op de Note, en de prijzen liggen omgerekend tussen de 700 en 800 euro. Echter, deze prijzen laten zich allerminst direct vertalen naar Nederlandse prijzen – tenslotte gaat het hier om adviesprijzen: die van de Galaxy S2 is hier in Nederland 600 euro, terwijl het toestel in de winkels ligt voor ruim 100 euro minder, en de oorspronkelijke Deense adviesprijs van de S2 was zelfs 670 euro.

Al met al kunnen we ervanuit gaan dat de prijs ongeveer gelijk zal zijn aan die van de Galaxy S2 – als we tenminste de uitspraken negeren van de Samsung CEO die beweerde dat de Galaxy Note uiteindelijk minder zal kosten dan deze S2 (zie HIER).

Maar het allerbeste wachten we gewoon af tot Samsung uitspraken doet over prijzen en verkrijgbaarheid in ons land, natuurlijk!

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Praat mee