Samsung’s officiële Galaxy Note introductie filmpje

Samsung’s officïele introductie van de Galaxy Note

Galaxy deal tips

Reacties

  • Bas zegt

   Gewoon halen. Mijn werkgever heeft deze kado gedaan en mijn vrouw is zeker gelukkig…. En ikke met mijn iphone4 toch wel een beetje jalours… Want dit toestel is wel beter als de iPhone!

 1. Bassy zegt

  Dit zou voor mij echt ideaal zijn. Heb nu de Galaxy Tab 7 inch. Deze is als telefoon veel te groot en wil toch ook wel af van dat irritante oortje altijd… Die tijd hebben we ook wel gehad. Past dan wel precies in me binnenzak van me jas, maar die draag ik amper, bovendien loop je dan wel wat scheef want het gewicht van de Tab is toch nog wel behoorlijk. Qua tablet functies is de 7 inch prima maar zou in mijn ogen een 5.3 inch net zo makkelijk werken. Als je uitsluitend een tablet wil ga je wel voor 10 inch.

 2. Jeroen zegt

  Is de Note te upgraden naar Ice Cream Sandwich? ICS zou de brug slaan tussen 2.3 (telefoons) en 3.1 (tablets). Aangezien dat precies is wat de Note speciaal maakt, zou je dat zeker verwachten. Beter nog, ICS zal in november uitkomen. Waarom niet de Note direct er mee uitrusten?

 3. Wevenhuis zegt

  zou raar zijn als hier een rechtzaak van komt.

  Hij past nog wel in de broekzak.

  update naar I.C.S. zou mooi zijn, we moeten echter in gedachten houden dat de note nu geoptimaliseerd is voor de huidige android BS. Als Samsung besluit te updaten, dan wil ik dat samsung eerst ICS optimaliseert voor het toestel. De handschriftherkenning kan erg bagger worden als dat niet gebeurt, en dan is naar mijn idee de lol van de de Galaxy Note er af.

 4. AnnnanaS zegt

  Ik weet niet zo goed of ik hem moet nemen, ik zit een beetje met de volgende zaken. Uiteraard vind ik het een probleem dat dit toestel tamelijk groot is. Daarnaast maak ik me zorgen dat ik een verkeerde keuze maak als ik de Samsung Galaxy Note neem ipv de Iphone 4S.

 5. MotorMouse zegt

  Ik heb hem al besteld. Zit er nu met smart op te wachten. De galaxy S2 (nu ook S3) is al een mooi toestel met mogelijkheden die zelfs de iphone voorbijstreven op sommige gebieden. Mijn vrouw heeft de S2 en is er zeer gelukkig mee. Ik neem de Note wegens de veelzijdigheid en de ingebouwde pen. Ben eraan gewend van mijn Nokia N900. Ik zou echt iedereen deze type toestellen willen aanbevelen. Dus waarom niet de Note nemen? Heb je alles in één. Is zowel telefoon, smart en een mini pad. 🙂

 6. Vincent zegt

  Ik heb de note gisteren besteld bij tele2,ik heb wel even getwijfeld voor de iphone.
  Heb nl ook de mac mini en wil dat het allemaal lekker op elkaar past,maar met mijn galaxy i9000 kon ik ook al de mini mac bedienen.
  Verder vindt ik gebruikers gemak en kosten ook wel belangrijk dus de galaxy note moest er komen.
  Besteld bij mijn provider waar ik al zeker een jaar of 7 klant ben tele2,kreeg de galaxy voor hetzelfde geld als een nieuwe klant 20euro pm voor 9 maanden daarna 40 euro.
  Best veel geld maar de i9000 gaat naar mijn vrouw zij hoeft dus niet over een paar maanden haar contract te verhogen voor een goede smartphone.en 20 euro retour op mijn rekening voor de aanschaf van een 16gb geheugen kaartje.
  Niet slecht toch,mijn i9000 was binnen 3 dagen binnen dus nog even wachten.ps bij veel revieuws vinden ze de note beter dan de iphone4s en willen ze ook niet meer terug voor wat de grote betreft.(youtube blackprins)

Praat mee