Samsung Galaxy S2 tien miljoen keer over de toonbank

10-miljoen-galaxy-s2-225x300 Samsung Galaxy S2 tien miljoen keer over de toonbankWe kunnen er allerlei rare invalshoeken bij halen, zoals we HIER eerder deden, maar misschien is het het simpelst als we het maar gewoon bij de feiten houden: in pakweg vijf maanden tijd ging de Galaxy S2 al meer dan tien miljoen keer over de toonbank! Daarmee in Samsung dus al een aardig eind opweg om het commerciële succes van de eerste Galaxy S te evenaren, en daarna te overtreffen.

Opvallend is dat van de tien miljoen, er ruim een derde in Zuid Korea zelf zijn verkocht – ongeveer evenveel als in heel Europa. De verwachting is dat het verkoopaantal nu nog eens in rap tempo zal stijgen, aangezien de S2 nu toch ook eindelijk in de Verenigde Staten te koop zal zijn.

In ieder geval kennen wij warme broodjes waar er minder van verkocht zijn.

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. marco zegt

    Mooizo ! Go samsung.

    Heb hem zelf ook, heb me iPhone weg gedaan.

    Supertelefoon! 100 x beter dan apple.

    En als gebruiker van de S2, ik heb jaren de iPhone gehad ( alle modellen vanaf de 1e Gen ) kan ik bevestigen dat de S2 geen slaafse kopie van de iPhone is, maar een wereld van verbetering.

Praat mee