Samsung Galaxy Note officieel aangekondigd

samsung-galaxy-note-official-300x241 Samsung Galaxy Note officieel aangekondigdVandaag heeft Samsung op haar eigen Unpacked evenement in Berlijn de nieuwe Galaxy Note onthuld. De geruchten die wij hier eerder brachten zaten er niet zo heel ver naast: de Galaxy Note is uitgerust met een 1.4 GHz dual core processor – vermoedelijk Samsung’s eigen Exynos chip – en een 5,3 inch Super Amoled HD scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels.

Verder zal de Galaxy Note out-of-the-box draaien op Android 2.3.5, met daar overheen Samsung’s eigen TouchWiz interface. Het bijzondere aan de Note is het feit dat het toestel met een eigen stylus – de S Pen – geleverd zal worden, waardoor het grote scherm ook kan functioneren als een soort notitieblok.

Ook is nu duidelijk dat de Galaxy Note wel degelijk een telefoon is, en geen mini-tablet. In ieder geval beschikt het toestel ook over telefoonfuncties. De uiteindelijke precieze afmetingen zullen hopelijk in de loop van vandaag duidelijk worden – de dikte is 9.65 millimeter.

Wanneer het toestel daadwerkelijk te koop zal zijn is nog onbekend.

(met dank aan Engadget)

 

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee