Hoeveel moet de Galaxy Note gaan kosten?

samsung-galaxy-note-prijs-tweet-300x165 Hoeveel moet de Galaxy Note gaan kosten?Hoewel nog iemand een serieus idee heeft hoeveel de Samsung Galaxy Note echt moet gaan kosten, vingen we vandaag een tweet op van onze grote Russische telefoonfluisteraar Eldar Murtazin. Meneer Murtazin had op de IFA beurs in Berlijn – waar Samsung eerder de Galaxy Note onthulde – een onderonsje met een hoge Samsung pief. En wat hij daar opving zal menigeen als muziek in de oren klinken.

De verder niet bij naam genoemde Samsung executive zou hebben laten vallen dat de prijs voor de Galaxy Note ergens tussen die van de Galaxy S en de Galaxy S2 in moet komen te liggen. Of plat gezegd: de Samsung Galaxy Note zal goedkoper zijn dan de Galaxy S2, ondanks de superieure specificaties. Hoe dan ingedachten dat de adviesprijs van de S2 tegen de zeshonderd euro ligt, en die van de Galaxy S (inmiddels S Plus) meer dan twee honderd euro lager, dan zou het zomaar kunnen dat de Galaxy Note een adviesprijs van rond de vijfhonderd euro mee kan krijgen – met een effectieve koopprijs die nog wat lager zal liggen.

Natuurlijk is dit allemaal koffiedik kijken gebaseerd op één schamel bericht – maar het geeft toch wat houvast voor iedereen die benieuwd is wat zo’n 1.4 GHz dual core telefoon met Super Amoled HD scherm straks moet gaan kosten.

(met dank aan EldarMurtazin)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Wevenhuis zegt

    400-500 moet redelijk zijn. Het is dan nog een stevige prijs, maar ik vind wel dat er kwaliteit geproduceerd moet worden voor een telefoon met een dergelijk scherm, hardeware, pen, en geoptimaliseerde software. De lol is er snel van af als een dergelijke product maar half werkt en regelmatig crashet.

Praat mee