Asphalt 6 HD nu gratis voor Galaxy S2

galaxys2asphalt6hd-300x180 Asphalt 6 HD nu gratis voor Galaxy S2Kort nadat Samsung de Galaxy S2 in februari introduceerde, was er sprake van dat de game Asphalt 6 standaard op het toestel geleverd zou worden. Dit bleek helaas niet het geval toen de S2 uiteindelijk in de winkels lag. Maar niet getreurd: Samsung biedt het spel nu wel degelijk gratis aan in haar eigen app winkel, Samsung Apps.

Asphalt 6 HD is – zoals de titel al laat raden – een race game. Het spel bevat niet minder dan 42 verschillende voertuigen, waarmee je een flink aantal locaties permanent onveilig kunt maken. Asphalt kun je zowel in je eentje, als online met maximaal zes spelers spelen.

De versie die Samsung aanbiedt, is de zogenaamde WCG versie, ter ere van de Word Cyber Games. Check de Samsung Apps site HIER.

(met dank aan SammyHub)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Dj-fluffy zegt

  Let er wel op dat als je het spel voor de eerste start dat je dan een extra download moet doen van 563,66mb het is aan te raden om dat via wifi te doen.

 2. Fearless zegt

  Gister toevallig voor het eerst met de samsung app store aan het klooien geweest.
  Zag gelijk deze er gratis tussen staan.

  Zeer goed spelletje voor op de telefoon.

  • LaKoeps zegt

   Nou ik vind het wel meevallen hoor :/
   Heb je gezien wat voor toestemmingen je moet geven voor Google Maps? Of je mail app? Of je Google account in het algemeen?
   Deze machtigingen zijn gewoon om ervoor te zorgen dat je mobiel niet op slaapstand gaat, dat hij scores en race-logs op mag slaap op je sd-card en dat soort dingen.

 3. Nickelodeon zegt

  Heb jij weleens gelezen wat je al niet moet laten als je een Microsoft product (of een willekeurig Apple product – voor de Apple liefhebbers) wilt installeren? Daar is dit niets bij.

Praat mee