Tip: verbeter de precisie van Swype

galaxys2swypetip-300x236 Tip: verbeter de precisie van SwypeHet Swype keyboard was al een bekende feature op de eerste Galaxy S, en op de Samsung Galaxy S2 is deze uiteraard ook weer van de partij. Hoewel Swype zelf een beetje een ‘love it or hate it’ invoer methode is, kunnen we in ieder geval één tip geven die de bruikbaarheid nog een stukje verhoogd.

Swype probeert normaal gesproken een middenweg te vinden tussen snelheid en precisie. Echter, op de Galaxy S2 is snelheid gewoon geen issue – dus door Swype op maximale precisie in te stellen, merk je geen snelheidsverlies, terwijl de herkenning wel preciezer wordt. Oftewel: ga naar Instellingen -> Taal en Toetsenbord -> Swype instellingen. Je vindt daar de instelling ‘Snelh. vs. Accuratesse’. Stel deze helemaal in op accuratesse (schuif richting ‘Fouttolerantie’), en de precisie gaat omhoog, terwijl de snelheid op de S2 er niet onder lijdt.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Frank zegt

  @ Michael
  Ik weet niet of het mogelijk is om het te verwijderen, wel is het mogelijk om het standaard Android toetsenbord te gebruiken.
  Ga naar: Instellingen > Taal en Toetsenbord > Selecteer Samsung-toetsenbord

 2. vin zegt

  Heey

  even een vraagje: ik wil een film van 3 uur op mijn galaxy s2 zeten
  ik heb hem geconverteerd van dvd to mp4 toen blijkte dat hij niet volledig in het beeld was
  toen heb ik een revolutie 800×480 genomen maar ook dat hielp niet
  weet iemand hoe kan dat kan fixxen
  het is geen hd film maar een gewoon dvd. maar wel mooi beeld.

  Gr Vincent

 3. Heleen zegt

  Hallo, ik heb een probleem en ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen.
  Ik heb sinds een jaar een Samsung Galaxy Apollo, en toen ik hem kreeg was de swype erg goed. Als woorden niet in het woordenboek stonden werden die er ingezet nadat ik ze eenmalig ‘gewoon’ had getypt, en hij wist welke woorden ik vaak gebruikte. Nu heb ik een maand of 3 geleden een update gehad op mijn telefoon en sindsdien werkt mijn swype erg slecht. Hij doet het nog wel, maar ik ben zoveel langer bezig met een berichtje omdat ik de woorden steeds handmatig moet verbeteren! Ook slaat hij handmatig ingetypte woorden niet meer op en weet ie niet meer wat mijn voorkeurswoorden zijn. Ik dacht eerst dat ie na de updat weer even moest ‘wennen’ aan mijn voorkeurswoorden, maar hij werkt nog steeds beroerd…. Iemand een idee?

 4. Joke zegt

  Even een vraagje, na de laatste update van samsung kies is heel mijn swype weg. Volgens de site van swype moet je lang in het scherm staan en dan krijg je een keuze maar helaas niet, ook staat hij niet meer bij mijn keuze instellingen…Hoe kan ik hem er weer op zetten?? Bedankt alvast!
  Joke

Praat mee