Tip: screenshot

galaxys2screenshot-300x300 Tip: screenshotWij dachten dat we deze tip al lang geleden hier geplaatst hadden, maar een korte zoektocht door ons eigen archief leert dat dit niet het geval is. Veel mensen zullen ‘m al kennen, maar voor anderen is dit een simpele edoch handige tip.

Als je een screenshot wilt maken – van je nieuwste highscore, een vreemde Whatsapp conversaatie, of een rare foutmelding, om maar wat willekeurige voorbeelden te noemen – druk je simpelweg gelijktijdig op de Homeknop (‘Start toets’) en de Aan/Uit knop. De net gemaakte screenshot vind je daarna het makkelijkst terug als je in je Gallerij kijkt (bij Applicaties).

Galaxy deal tips

Reacties

  1. annn zegt

    kan er ook een van een foto een screenshot gemaakt worden? als ik het probeer op de manier die jullie beschrijven dan gaat me telefoon weer terug..

  2. hilde zegt

    Hoe kan ik dit afzetten? ik maak blijkbaar vaak per ongeluk een screenshot, en dat geluid erbij is vreselijk irritant

  3. drnnis zegt

    Hey.ik kan op2 maniere. SCreen shot maken alleen zegt ie afbeelding niet opgeslage mogelijk opslag in gebruik..kan iemand mij hierbij jelpen

Praat mee