Samsung Galaxy Note heeft 1,4 GHz dual core CPU

galaxynote14dualcore-300x144 Samsung Galaxy Note heeft 1,4 GHz dual core CPUVolgens een vers opgedoken gerucht zou Samsung’s nieuwe Galaxy Note beschikken over een 1,4 GHz dual core processor – sneller dan de Exynos chip in de Galaxy S2, om maar eens iets te noemen. Of het hier gaat om een iets verder opgevoerde versie van Samsung’s eigen Exynos processor is nog niet bekend. Mogelijkerwijs is er sprake van een Qualcomm of zelfs een Texas Instruments chip, maar dit alles is op dit moment nog koffiedik kijken.

Van de Exynos chip is bekend dat deze in principe probleemloos kan functioneren tot een kloksnelheid van 1,8 GHz, dus het is helemaal niet zo vreemd om aan te nemen dat de Galaxy Note inderdaad voorzien is van dezelfde processor als zijn illustere ‘kleine’ broertje, de Galaxy S2.

(met dank aan SamFirmware)

Galaxy deal tips

Praat mee