Samsung Galaxy Note beschikt waarschijnlijk over 5,5 inch Super Amoled HD scherm

galaxynote55amoled-300x198 Samsung Galaxy Note beschikt waarschijnlijk over 5,5 inch Super Amoled HD schermVolgens de altijd goed geïnformeerde SamFirmware website, beschikt de Samsung Galaxy Note over een scherm met een diagonaal van – hou je vast – vijf en een halve inch. Ook is het niet ondenkbaar dat de Galaxy Note uitgerust zal zijn met Samsung’s volgende generatie Super Amoled schermen, de Super Amoled HD. Dit is een Super Amoled scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels – oftewel een HD resolutie.

Interessant is, dat Samsung met de Galaxy Note een brug lijkt te willen slaan tussen haar – tot nu toe – topmodel smartphone, de Galaxy S2, en haar kleinste tablet, de Galaxy Tab 7.7 (die tegelijk met de Galaxy Note onthuld zal worden in Berlijn, begin September).

Is de Galaxy Note dan nog wel een telefoon? Deze vraag zullen we binnenkort met enthousiasme te lijf gaan – zo gauw er meer details bekend zijn van de Galaxy Note.

(met dank aan SamFirmware)

Galaxy deal tips

Praat mee