Galaxy S2 nog even geen cult status

cultgalaxys2-286x300 Galaxy S2 nog even geen cult status

The Cult - She Sells.....?

Na twee wervelende zittingsdagen in de rechtbank in Den Haag lijkt het directe gevaar dat Apple een importverbod op Samsung’s Galaxy telefoons en tablets zou afdwingen geweken. Na wat juridisch moddergegooi over en weer heeft de rechter ruim een maand uitgetrokken om tot een beslissing te komen – en daarbij en passant laten weten dat een mogelijk verbod pas mid oktober zou ingaan.

Juristen die de zaak gevolgd hebben zijn echter niet bijster onder de indruk van Apple’s argumentatie, en zelfs de rechter had het één en ander aan te merken op sommige ‘bewijsstukken’ – zo uitte hij nogal wat kritiek op Apple’s onderzoek waaruit zou blijken dat 80% van de Nederlanders vind dat de Galaxy Tab op een iPad lijkt.

Ook zou Apple aan de ene kant vinden dat de ‘details’ waarin Samsung’s Galaxy producten verschillen van Apple’s iProducten er niet toe doen, terwijl zij zelf juist naar details wijst om aan te geven dat zowel de iPad als de iPhone toch wel echt verschillen van soortgelijke producten die aan Apple’s gadgets vooraf gingen – op zijn minst een nogal tweeslachtige manier van rederen.

Hoedanook, wij van galaxyclub.nl raden iedereen die een voorraad S2’s wil inslaan om straks op de zwarte markt te verkopen aan om hier nog maar even mee te wachten.

(met dank aan @AndreasUdo, en WebWereld)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. vin zegt

  Heey

  even een vraagje: ik wil een film van 3 uur op mijn galaxy s2 zeten
  ik heb hem geconverteerd van dvd to mp4 toen blijkte dat hij niet volledig in het beeld was
  toen heb ik een revolutie 800×480 genomen maar ook dat hielp niet
  weet iemand hoe kan dat kan fixxen
  het is geen hd film maar een gewoon dvd. maar wel mooi beeld.

  Gr Vincent

  • simthadim zegt

   Dit soort dingen kan je beter op het forum plaatsen i.p.v. onder reacties op een artikel.
   Kan je er overigens niet mee helpen, totaal geen verstand van dat soort dingen.

Praat mee