En… nog maar een award voor de Galaxy S2

galaxys2eisa En... nog maar een award voor de Galaxy S2Nadat de Galaxy S2 in Nederland al de Media Totaal Award won als beste telefoon, heeft Samsung nu ook de zogeheten EISA award in de wacht gesleept. De EISA is de European Imaging and Sound Association, en is in feite een overkoepelende organisatie van 50 magazines die allemaal gespecialiseerd zijn in beeld en geluid. Uiteraard wint de Galaxy S2 de award in de category ‘European Mobile Phone’ – wat eigenlijk een beetje gek klinkt, aangezien de S2 natuurlijk niet erg ‘European’ is. Maar als zijnde de beste telefoon verkrijgbaar in Europa is de titel meer op zijn plaats.

(met dank aan EISA)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Koen zegt

  Zeker mee eens, ik vind het geluid wat uit het speakertje komt helemaal top! Je hoort zelfs een soort bass. Ik had trouwens verwacht dat de meegeleverde oortjes van slechte kwaliteit zouden zijn maar hier ben ik ook zeer over te spreken, ik heb ze vergeleken met de standaard oortjes van een iPod maar die van de S2 is zeker beter.

  • Fabian zegt

   Het is ook geen speciale muziek telefoon, hij is er dan ook niet voor gemaakt om als box te dienen. Het geluid vind ik harder dan het gemiddelde bij zo’n soort telefoon hoor.

 2. TacBeaver zegt

  Helemaal mee eens. Dit is een geweldig toestel. Als Samsung nu nog een inspanning doet om de snelste leveranciers van updates (Android 2.3.4) te worden …
  😉

Praat mee