App tip: Skype nu officiëel met videobellen voor de Samsung Galaxy S2

Een tijdje geleden kon je HIER al lezen dat er een ge-hack-te (nee, geen gehakte) versie van Skype op internet rondwaarde, waarmee het ook op de Samsung Galaxy S2 mogelijk was om video gesprekken te voeren. Gelukkig is Skype Ltd. eindelijk bij zinnen gekomen, en heeft gewoon een geupdate versie gelanceerd, waarmee videobellen ook standaard op de Galaxy S2 werkt. Dus nu hoef je ook geen moeilijke stappenplannen te volgen om de aangepaste versie handmatig te installeren, maar kun je gewoon op de Android Markt terecht.

Wie destijd wel deze versie geïnstalleerd heeft, doet er goed aan om deze eerste de deïnstalleren, alvorens de nieuwe versie op je toestel te zetten. Gewoon, om gedoe te voorkomen.

 

Lees de reacties (8)

  • Hoe krijg je de keuze weg om iemand met skype of normaal te bellen, telkens als je gaat bellen? zeer irritant

    • kijk goed naar het keuze menu, er staat een optie onder waar je een vinkje bij kan zetten...

  • Misscien het vermelden waard dat als je van plan bent om nog een s2 aan te schaffen dat je dit beter nu kan doen aangezien er waarschijnlijk een verbod komt op vrle samsung producten..

    Er is vandaag een uitspraak geweest van een rechter.. artikel te vinden op nu.nl onder tech

    • Ook handig om dan te vermelden dat dat helemaal niet hoeft. Samsung gaat een update uitgeven waardoor de inbreuk op het betreffende patent (het gaat hier om 1 of 2 patenten) teniet gedaan wordt, en daarmee dus ook het verkoopverbod!

  • Ik heb een Samsung Galaxy plus en kan wel bellen via skype maar kan van beide kanten geen beeld krijgen.
    Zoals boven omschreven wordt om eerst skype te deïnstalleren om vervolgens de nieuwe versie er op te zetten heb ik gedaan...helaas geen resultaat.
    Wie kan mij helpen?
    Gr. claudia.

1 2