Amerikanen mogen eindelijk ook met de Galaxy S2 spelen

Op dit moment is de officiële introductie van de Samsung Galaxy S2 voor de Amerikaanse markt in volle gang in het orkaan-geteisterde New York. Of, om precies te zijn: de introductie van de drie verschillende Amerikaanse versies – in de VS is het de gewoonte dat iedere provider zijn eigen versie van een toestel op de markt brengt. En dus zien we nu de lancering van de Sprint’s ‘Galaxy S2 Epic 4G Touch’ (een mond vol, ja), AT&T’s Galaxy S2, en T-Mobile’s ‘Galaxy S2 on T-Mobile’.

Opvallend is dat alleen AT&T’s Galaxy S2 voorzien is van het ons bekende 4.3 inch scherm – de versies van T-Mobile en Sprint zijn inmiddels voorzien van een 4.5 inch Super Amoled Plus scherm. Wel zijn – voor zover bekend – deze versies wel wat dikker dan ‘de onze’ (denk hierbij aan 0.5 tot een hele millimeter).

Nu kan Samsung’s jacht op de verkooprecords van de eerste Galaxy S pas echt goed beginnen – de Amerikaanse markt is (op dit moment nog) de grootste telefoonmarkt ter wereld…

galaxys2att-159x300 Amerikanen mogen eindelijk ook met de Galaxy S2 spelengalaxys2sprint-174x300 Amerikanen mogen eindelijk ook met de Galaxy S2 spelengalaxys2tmob-167x300 Amerikanen mogen eindelijk ook met de Galaxy S2 spelen

 

(met dank aan ThisIsMyNext)

 

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Jean zegt

    Als ik mijn mening moet geven; dan ben ik zwaar tevreden met mijn SGS2 betreft de design die ik hier heb vergeleken met die 3 op de foto!

    En ik ben ook idd benieuwd naar wat Waiting for 2.3.4 zegt! Wij wachten nog steeds en ook vraag ik me af hoe dat zit met het verbod van de verkoop van de SGS2 ivm Pattent recht Apple! Zou deze toestellen al daar voorzien zijn van de nieuwe Foto Gallery?

Praat mee