Witte Samsung Galaxy S2 komt nog deze zomer? (update twee: 1 september in Engeland!)

Update 2: en ja hoor – gisteren hadden we het nog over eind augustus, inmiddels heeft Samsung UK bevestigd dat de witte Galaxy S2 vanaf één augustus (oeps! foutje van de redactie!) september in Engeland te koop zal zijn. Wanneer Nederland volgt, is nog niet bekend.

(met dank aan SammyHub)

Update: Zoals gebruikelijk in telecom land is de ene roddel nog niet afgekoeld, en hij wordt alweer ingehaald door de volgende. Inmiddels zijn er nog twee telecom shops uit de kast gekomen met beeldmateriaal van de witte Galaxy S2 – een Zwitserse, DigiTec, en nog een Engelse, MobileFun. De nieuwe foto’s lijken overigens een stuk meer op de beelden die wij vorige week al plaatsten, dan op de foto die gisteren via HandTec uitlekte, met een toestel wat geheel wit is – zowel voor- als achterkant.  Volgens de informatie moet de witte S2 eind augustus op de markt verschijnen, hoewel de vraag nu nog even blijft of dit ook geldt voor de Nederlandse markt.

galaxys2white Witte Samsung Galaxy S2 komt nog deze zomer? (update twee: 1 september in Engeland!)

(met dank aan SammyHub)

 

wittesamsunggalaxys2 Witte Samsung Galaxy S2 komt nog deze zomer? (update twee: 1 september in Engeland!)

Witte S2 volgens HandTec

Oorspronkelijke bericht:

Volgens de Britse telefoonboer HandTec zou er al in augustus een witte Galaxy S2 op de markt moeten komen. Op zich zou dit wel eens aardig kunnen kloppen met eerdere berichten. Toch lijkt het ons verstandig een paar kanttekeningen te plaatsen.

Ten eerste lijkt de foto die oorspronkelijke op de site van HandTec te vinden was niet helemaal overeen te komen met andere plaatjes van een witte Galaxy S2 – op de ene foto (links) heeft het toestel alleen een witte voorkant, terwijl op de andere het toestel volledig wit is (onder). Inmiddels lijkt ook het plaatje op HandTec weer verwijderd.

Ten tweede is dit niet de eerste keer dat HandTec zomaar een lang verwacht product aankondigt – lang voordat het product daadwerkelijk te koop is. Dit wil niet zeggen dat HandTec informatie heeft die de rest van de wereld niet heeft, maar dat ze gewoon een gokje wagen, met als doel de aandacht van de hele wereld te trekken (doordat blogs zoals de onze er vervolgens links naar gaan plaatsen).

Aan de andere kant is het waarschijnlijk gewoon een kwestie van tijd voordat er inderdaad een witte S2 verschijnt, dus even afwachten is nog steeds het devies voor iedereen die het toestel per sé in het wit wil.

(met dank aan FoneArenaHandTec en SamFirmware)

175E073A4E22F30632C232 Witte Samsung Galaxy S2 komt nog deze zomer? (update twee: 1 september in Engeland!)

Eerder uitgelekte foto van een witte S2

Galaxy deal tips

Praat mee