Windows Phone 7 variant van de Galaxy S2?

samsunggalaxys2windows Windows Phone 7 variant van de Galaxy S2?Eerder doken er wat (te) vage geruchten op dat Samsung werkt aan een Windows Phone 7 toestel wat misschien wel eens sterk zou kunnen lijken op de Galaxy S2. Maar wat eerder nog leek op een soort 1+x=misschien wel 2 speculatie, is nu opgedoken als een daadwerkelijk toestel. Tijdens een presentatie op de Microsoft Worldwide Partner Conference toverde een Microsoft medewerker een toestel uit zijn broekzak dat wel degelijk enige gelijkenissen vertoont met de Galaxy S of S2. Details weten we overigens nog steeds niet, en op ons komt het toestel wel wat kleiner over dan met name de Galaxy S2. Aan de andere kant, misschien heeft de beste man gewoon grote handen.

Overigens heeft Microsoft alle grote websites die filmmateriaal van de betreffende presentatie hadden gepost verzocht dit weer weg te halen. Zó klaar is het beestje dus toch ook nog niet. Vraag is natuurlijk wie er graag een Windows Phone variant van de Galaxy S2 zou willen hebben, en wat voor features erop zou moeten zitten om hem interessant te maken in het licht van de ons bekende Android versie (zakelijke markt, anyone?).

(met dank aan TechIn5 en SamFirmware)

Het filmpje van de presentatie hieronder is een van de weinige die nog te vinden is op YouTube, so watch it while you can…

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Maarten zegt

    Wow, ikhoop echtdat de S2 ook met Phone7 mango geleverd gaat worden. Dit zou echt super cool zijn strakke integratiemet alle Windows appsen mijn 46 inch Samsung led tv 🙂

Praat mee