Tip: snel door je startschermen scrollen

galaxys2homescreendotslider-300x211 Tip: snel door je startschermen scrollenWederom een simpele tip, maar wie ‘m nog niet kent kan er veel aan hebben. Op het startscherm (a.k.a. bureaublad a.k.a. homescreen, etc.) zie je net boven de onderste rij icoontjes een aantal puntjes staan, waarvan één met een nummer – het nummer van het startscherm waar je je nu bevindt. Je kunt natuurlijk gewoon door je startschermen bewegen door ze één voor één opzij te vegen, maar je kunt ook het puntje aanraken wat correspondeert met het startscherm waar je naartoe wilt. En als je over deze puntjes veegt met je vingertop zie je ook nog eens alle startschermen voorbij komen met een leuk 3D-achtig overgangseffect.

galaxys2homepinch-294x300 Tip: snel door je startschermen scrollenEn wie deze mogelijkheden nog niet genoeg vindt, kan ook nog op een willekeurig start scherm uit zoomen – dus met twee vingers over je scherm naar elkaar toe bewegen (pinch-to-zoom beweging). Je belandt dan in een overzicht van alle startschermen, en kunt rechtstreeks het gewenste scherm selecteren.

(met dank aan SamJPullen en Robbiez!)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Chofny zegt

    ik heb nog een tip… als je gaat bellen en je moet de naam zoeken van de persoon dan hoef je er niet op te drukken en dan op bellen te drukken. als je de naam hebt gevonden dan kan je met je vinger op de naam drukken en dan naar links of naar recht slepen. links is voor een sms en rechts is om gelijk te bellen. 🙂 werk het maar uit met een foto XD

Praat mee