Mysterieuze tip: de verborgen chihuahua (en zombies!)

x-300x225 Mysterieuze tip: de verborgen chihuahua (en zombies!)Zoals in ieder fatsoenlijk en gecompliceerd stukje technologie, zit ook in de Samsung Galaxy S2 een chihuahua verstopt. Inderdaad, een chihuahua (zo’n hondje). En nee, wij zijn nuchter, en hebben dit weekend geen gekke dingen gedaan. Behalve een chihuahua gevonden in de Galaxy S2.

Oke, zonder verder flauwheden: het gaat natuurlijk om een foto van een chihuahua (duh!). En Samsung heeft inderdaad de moeite genomen deze in het toestel te stoppen. Om hem te zien, volg de volgende stappen.

Ten eerste: kies *#0*# (sterretje hekje nul sterretje hekje) op de plaats waar je normaal gesproken een telefoonnummer intoetst (de zgn. ‘dialer’). Je komt dan in het LCD Testscherm terecht. Wie graag achter de schermen van de bruikbare interface rondneust, kan hier sowieso zijn of haar hart ophalen. En wie gewoon een chihuahua wil zien selecteert zonder aarzelen ‘Sensor’, en in het volgende scherm ‘Image test’ (de button bovenaan). Et voila!

En als we toch bezig zijn: ga naar Instellingen -> Over het toestel -> tik daar snel een aantal keer achterelkaar op ‘Android-versie’. Deze verborgen ‘grap’ is overigens niet exclusief voor de Galaxy S2, maar in ieder toestel met Android 2.3.3 en hoger te vinden.

(en nee, wij plaatsen geen plaatjes hier – het moet wel leuk blijven!)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Simon zegt

  Kudo’s voor de schrijver! Dit vind ik leuk om te lezen (^_^)
  Met het LCD testscherm heb ik al is gespeeld, maar nog nooit het hondje gevonden. Zodra mijn SGS2 terg is van reparatie *zucht* even uitproberen.

   • Simon zegt

    Ongelukje gehad waardoor het toestel een onwijze klap heeft gehad (en getordeerd is): glas helemaal naar de gruzelementen, SAMOLED scherm deed niks meer en ligt verbogen.
    Gelukkig dekt de verzekering van Hi de schade! Al mis ik mijn apparaatje nu al een week!

  • Erik zegt

   Haha wel nee joh, die word pas in het ram geheugen geladen zodra jij er op klikt.
   Het zit wel in het ROM geheugen 😉

 2. Sheya zegt

  Een vraagje ik heb pas de samsung galaxy s2. Ik vraag mij af of deze telefoon ook een LED lampje heeft. In de handleiding staat het er wel alleen nergens waar ik hem kan aanmaken.
  Elke smartphone moet toch zo een lampje hebben als ik een app binnen krijg zie ik niets.

  Wie kan mij hierbij helpen? of heeft deze telefoon het gewoon niet?

Praat mee