S2theTest: win een Galaxy S2

Tja, wie wil er nou eigenlijk geen Galaxy S2 winnen? Zelfs al heb je er al een, kun je ‘m toch mooi op Marktplaats zetten! Oftewel: verzin een toffe, originele manier om de Samsung Galaxy S2 écht, écht te testen en je maakt kans om er eentje te winnen. Ons idee: minstens 18 verschillende games uitproberen in minstens 47 verschillende landen met een aangenaam klimaat, mooie stranden, en lekkere drankjes. En dat natuurlijk met minstens zes vrienden (multiplayer games!).  Dat zouden wij er best voor over hebben om een S2 te winnen. Maar schijnbaar gaat dat dus niet.

Meer informatie vind je op S2theTest, of in onderstaand filmpje:

Galaxy deal tips

Reacties

  1. zegt

    Wie wil nou geen samsung galaxy s2 hebben?
    ik ben een meisje van 17 jaar met geen geld voor zo’n mobiel en wil graag zo’n coole telefoon hebben word altijd gepest met me lelijke telefoon die ik heb zo’n oude nokia

Praat mee