Het grote levertijdenoverzicht (bijgewerkt: 8 juli)

levertijden-300x212 Het grote levertijdenoverzicht (bijgewerkt: 8 juli)Inmiddels kunnen we nu (29 juni) wel zeggen dat de echt grote leveringsachterstanden, zoals we die een maand geledenzagen, inmiddels zijn weggewerkt. Maar de vraag naar de Samsung Galaxy S2 blijft groot, dus de levertijden varieren met name bij de grote providers nog wel een beetje. Wel zijn er inmiddels altijd wel een aantal webwinkels te vinden waar het toestel gewoon direct leverbaar is.

Wij willen iedereen bedanken die hier zijn/haar ervaringen met leveringen/levertijden gepost heeft, en uiteraard lezen wij weer graag jullie input, zodat we de statistieken up to date kunnen houden!

Update 8 juli: ondanks de aanzienlijke voorraad lijkt Hi toch niet echt per direct een bestelling te kunnen leveren, dus reken op een levertijd van minstens één week. Voorraad of geen voorraad, Hi lijkt momenteel niet de snelste wat betreft verwerking van bestellingen.

Update 6 juli: zowel Hi als Typhone kunnen nu de S2 uit voorraad leveren. Nog nooit was over het hele front de levertijd van de Galaxy S2 zo kort als nu. Kunnen we voorzichtig concluderen dat de achterstanden nu dan wel zo’n beetje zijn weggewerkt?

Update 4 juli: inmiddels is Hi weer terug bij een levertijd van 2 tot 5 dagen, en moet je bij Typhone weer een paar dagen langer wachten, hoewel deze laatste ook deze week als het goed is weer een nieuwe voorraad krijgt. En last but not least kunnen GSMWijzer en StudentMobiel op dit moment weer direct uit voorraad leveren.

(oudere updates vind je onder de levertijden tabel)

Samsung
Mega 6.3 GT-I9200
SamsungMega 6.3 GT-I9200
Beeldscherm6,3 inch LCD
720p HD
1280 x 720 pixels
233 pixels per inch
ProcessorSnapdragon 400
Dual core Soc @ 1,7 GHz
Adreno 305 GPU
GeheugenRAM: 1,5 GB
Opslag intern: 8/16 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname, HDR
Voor: 1,9 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid, IR
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
167,6 x 88 x 8 mm millimeter
199 gram
FeaturesGPS, Air View
BesturingssysteemAndroid 4.2 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Update 29 juni: en GSMWijzer en StudentMobiel zijn weer door de aanwezige voorraad heen! Het feit dat ze deze week weer een voorraad hadden duidt er in ieder geval op dat ook deze winkels geen leveringsachterstand meer hebben, dus zodra het toestel weer binnenkomt kan er direct geleverd worden. Hi meldt inmiddels een levertijd van 5 tot 10 dagen.

Update 27 juni: GSMWijzer en StudentMobiel hebben zich nu ook onder de winkels geschaard die het toestel op voorraad – en dus direct leverbaar – hebben

Update 24 juni: hadden we het over de snel op en neer dansende levertijden van Hi? Inmiddels is deze weer terug bij 10 tot 15 dagen. Daarentegen kan Typhone weer gewoon binnen 24 uur leveren.

Update 21 juni: we blijven jojoën met levertijden! Hi levert inmiddels weer sneller – volgens Hi, tenminste. Over Vodafone horen wij op dit moment tegenstrijdige berichten: sommige mensen ontvangen hun toestel ruim binnen een week, anderen beweren dat het toestel zelfs direct leverbaar is, terwijl weer anderen een week of twee moeten wachten. Typhone is op dit moment even door haar voorraad heen, maar krijgt later deze week weer een nieuwe partij binnen.

Update 20 juni: Bij Belsimpel is de S2 inmiddels weer op voorraad – bij Hi (en waarschijnlijk ook KPN) blijft het even afwachten wanneer het toestel weer sneller leverbaar zal zijn.

Update 17 juni: Ook Typhone schaart zich inmiddels onder de winkels die de Galaxy S2 op dit moment weer op voorraad hebben, en dus als het goed is direct kunnen leveren.

Update 16 juni: Hi heeft de levertijden op de site verlengd – kennelijk is er toch weer wat meer vraag dan aanbod op dit moment. Ook lijken er nog steeds winkels te zijn die bezig zijn bestellingen van mei uit te leveren. Ook zal je, als je de S2 nu besteld, niet meer zolang hoeven wachten als pakweg een maand geleden, het is duidelijk dat het einde van de leveringsachterstanden nog lang niet overal in zicht is.

Update 15 juni: Belsimpel is weer door de voorraad heen, maar kan nog steeds snel leveren.

Update 14 juni: Ook deze week zullen er weer nieuwe leveringen plaatsvinden. Inmiddels wordt het rijtje met winkels waar de S2 direct geleverd kan worden steeds langer: PDAShopAlgebeldGSMEasy en Belsimpel. Ook de grote providers zijn steeds sneller met het uitleveren van bestellingen.

Update 11 juni: inmiddels lijken de levertijden echt weer korter te worden. Ook Belsimpel zou het toestel nu weer uit voorraad kunnen leveren, volgens de website.

Update 9 juni: bij een aantal leveranciers beginnen de levertijden inderdaad korter te worden – met name de grote providers zijn steeds sneller met het uitleveren van de Galaxy S2. Verder hebben we onderstaande tabel weer bijgewerkt op basis van recente informatie.


Galaxy deal tips

Reacties

  • michael zegt

   heb je hem in de winkel besteld of via de site. Ik wacht nl al vanaf 25 mei op mijn bestelling via de site en de klantenservice weet niets.

 1. Maarten zegt

  Afgelopen donderdag (Hemelvaart) besteld bij PDAShop (CoolBlue) en zaterdag op kunnen halen in Rotterdam. Levering zou 24 uur moeten zijn, maar door de feestdag was het een dagje extra.

 2. Alex zegt

  Ik heb de Galaxy S2 vorige week maandag besteld en heb hem ook nog niet binnen. Maar goed… 1 week levertijd zegt men hier op de site! Dus wellicht dat hij deze week binnenkomt.

 3. Yorrick zegt

  Ik heb hem bij Ritel besteld.
  Vorige week woensdag besteld, vrijdag binnen.
  Op donderdag werd niet geleverd.
  Dezelfde aanbieding als bij Vodafone.

 4. John zegt

  [7 juni] 11 mei besteld bij Belsimpel. Zojuist geïnformeerd, ik schijn nu redelijk bovenop de stapel te liggen en ze verwachten deze week te kunnen verzenden. Nou maar hopen dat het de upgrade vanaf een Nokia 6310i waard is 🙂

  • Tanja zegt

   @John: Dat is raar, ik heb ook op 11 mei besteld en zonet nog gebeld met Belsimpel. Tegen mij zeggen ze dat ze nog niks zinnigs kunnen zeggen over levering Galaxy S2, ook niet waar ik in de wachtrij zit. Alleen maar dat Samsung zelf denkt de achterstand over ongeveer 2 weken weggewerkt te kunnen hebben.

 5. Peterrr zegt

  Wat wordt hier eigenlijk bedoelt met in bestelling, want dat stond vorige week ook al bij studentmobiel.nl Betekent dat, dat ze helemaal niks op voorraad hebben?

  • Arthur Dent zegt

   Het betekent in feite dat de toestellen die er zijn direct uitgeleverd worden aan openstaande bestellingen, en er dus nog geen ‘gewone’, direct leverbare voorraad is…

  • Kevin zegt

   Ik heb hem 16mei bij studentmobiel besteld, zou hem 25 mei krijgen. Toen hebben ze het met 1 week verlengd naar 1 juni. Inmiddels 3weken na bestelling en nog niets gehoord over een eventuele levering :s

 6. Imo zegt

  Ik had hem 17 mei bij belsimpel besteld maar werd gek van dat wachten. gister bestelling geanuleerd bij hun en besteld bij pda shop, kan hem nu elk moment ontvangen 😀

 7. Hitmarten zegt

  29 mei besteld bij studentmobiel en vandaag (7 juni) een bericht ontvangen van pakket verzonden. eindelijk 😛

 8. sam zegt

  ik heb mn toestel nu al een week en ben er echt tevreden over! Het enige minpunt is dat hij erg warm wordt bij het opladen

 9. Peterrr zegt

  25 mei bij studenmobiel.nl besteld en vandaag bericht gekregen dat hij naar tnt is verzonden. wss morgen dus binnen 😀

 10. Robert zegt

  Twee weken geleden besteld bij Mycom. Uiteindelijk sgeannuleerd omdat einddatum bleef verschuiven. Bol.com zou m hebben uit voorraad, daar besteld bleek hij nog in backorder… Grrrr!! Nu bij Chear.nl besteld. Zou er morgen moeten zijn… Ben benieuwd!

 11. Geert zegt

  27 mei besteld bij Hi online, 7 juni status van bestelling veranderd in “order in pickfase”
  geen idee wat ze hier nu mee bedoelen, krijg ik hem dan eindelijk deze week ?
  Ben benieuwd! kan niet meer wachten

  • Hoeij zegt

   @ Geert,

   Dan denk ik idd dat je toestel onderweg is.
   Net de hi gebeld en ze hebben vandaag een nieuwe levering binnen gekregen.
   Hij zal als ik vandaag niks had gehoord ik niet bij die levering zat.
   Helaas voor mij dus moet ik nog een weekje wachten.

 12. Bertus zegt

  Ik heb ‘m vandaag bij Bol.com besteld en de bestelstatus zegt dat ie morgen binnen komt. Ik wacht af en hou jullie op de hoogte.

 13. Erik zegt

  Vandaag een berichtje binnen van GSMwijzer dat mijn contract vandaag ontvangen is en nog moet worden verwerkt door de provider, en ik moet ‘m echt hebbon!!
  Weet iemand hoelang het dan nog ongeveer duurt? (uit ervaring dan he ;))
  Alvast bedankt!

 14. John zegt

  Zet Belsimpel maar op 5 weken. 11 mei besteld en zeker niet voor 14 juni in huis. Wat een contrast met de levertijd van de telecomboeren.

 15. Linda zegt

  Die van mij zou na 2 weken binnen komen en werd gister afgeleverd na bestelling bij studentmobiel. althans dat was de bedoeling.. kreeg van de tnt een mooi leeg doosje!! weg telefoon! waarschijnlijk onderweg gejat door een van de tnt koeriers!! nu maar hopen dat na ik na onderzoek zsm een nieuwe toegestuurd krijg :(… nog even wachten dus..

  • Kvn zegt

   Zoooo dan voel je je k*t! Zat het doosje nog wel gewoon helemaal dicht gesealed? Dan zou dat toch niet gebeurd mogen zijn. Wat erg zeg..

   • Linda zegt

    tsjaa ik voel(de) me ontzettend k*t ja.. nee het doosje was beschadigd en tape zat aan een kant los.. krijg wel vaker beschadigde pakketjes van tnt dus ging niet direct een belletje rinkelen.. zag niet direct dat het leeg was maar toen ik het zag ben ik achter die koerier aan gelopen en die zei dat hij er niks aan kon doen!! volgens mij heeft hij het gewoon gedaan maar goed dat moet nu gedurende 2 weken door tnt worden onderzocht :S en ik maar wachten tot hopelijk een nieuw toestel die ik denk ga afhalen en niet meer door tnt laat bezorgen!

 16. Pieter zegt

  Pfff, heb ‘m 1 juni al besteld, en de bestelling is 8 juni pas verwerkt !!! Wat een kutservice zeg!
  Nou kan ik dan nog eens een week of wat gaan wachten op dat ding.

  Echter verschrikkelijk. Bedankt Hi

  • Kvn zegt

   Grote kans dat je hem toch al niet had gehad hoor deze week. Aangezien ik mijn toestel had besteld op de 21e van mei bij hi en krijg hem waarschijnlijk vandaag of morgen. Maar het lijkt er wel op dat ze er bij hi nu behoorlijk wat vaart achter zetten. Dus het zou me niet verbazen als je hem toch al niet dinsdag of iets dergelijks hebt.

  • Hoeij zegt

   @ Pieter,

   Ik hem hem 31ste besteld.
   Van de week gebeld daar vertelde ze dat ik bij de volgende levering zat.
   Ze hadden net die dag een levering gehad maar daar viel ik net buiten.
   Wat ik al heb gehoord en op meerdere plekken heb gelezen is dat ze vandaag een nieuwe levering binnen krijgen. Dus heb wel hoop dat ik bij deze zit.
   Aangezien jij 1 dag na mij hebt besteld wie weet jij ook wel.

 17. Sabine zegt

  Die levertijd in de praktijk die hierboven wordt genoemd bij Hi lijkt me niet echt kloppen: een week of sneller?

    • Fabian zegt

     Ja, ik ook. Al moet ik wel zeggen dat ik hem bij Hi in een actie heb gekocht. De 1 t/m 5 juni Deals. Geen idee of dat wat uit heeft gemaakt. Lijkt me eerlijk gezegt niet maar had hem toch binnen 5 dagen.

 18. Manon zegt

  Ik heb maandag mijn contract (samsung met Hi abonnement) opgestuurd bij studentmobiel, en hij is volgens de mail vandaag verzonden, en zou ik ‘m morgen krijgen. Ben benieuwd of dat zo is, want volgens deze site zou het bij studentmobiel ongeveer 2 weken duren. I’ll let you know!

 19. Hoeij zegt

  Volgens mij klopt het lijstje redelijk
  Dat geldt dan wel alleen voor de mensen die hem nu bestellen, Die krijgen hem vaak binnen een week.
  Oude bestellingen moeten nog worden weggewerkt, maar volgens mij zijn alle providers nu een heel eind.

 20. Manon zegt

  Nou ik heb ‘m binnen. Snelle levering bij mij in ieder geval, hij ziet er prachtig uit! Jammer dat mijn internetabonnement volgende maand pas ingaat haha…

 21. Sabine zegt

  Nou dan heb ik denk ik pech.. Ik heb op 4 juni besteld bij Hi en nog niets gehoord, dus binnen een week gaat het sowieso niet lukken. En aangezien ik lees dat er 15 juni pas weer nieuwe binnen komen wordt het wel twee weken..

 22. Reinier zegt

  18 mei besteld bij Vodafone, met nummerbehoud. Deze week maar eens gebeld, bleek nummerbehoud mis te zijn gegaan vanwege een ongeldig SIM nummer. Geen enkele actie van Vodafone om het probleem op te lossen…
  Volgende week hopelijk levering.

  • Reinier zegt

   Nog steeds geen reactie van Vodafone. Maar weer eens gebeld en ik krijg een identiek verhaal als de vorige keer: nummerbehoud is afgewezen door Telfort omdat het nummer op de sim kaart niet correct is. Vorige keer via de telefoon doorgegeven, hebben die sukkels het verkeerd ingevoerd, grrrr. Ik snap best dat er af en toe een foutje wordt gemaakt, maar daar kun je dan toch wel over communiceren? Waarom laat je de klant zo in de kou staan?
   Nu weer een week wachten. Laatste kans, Vodafone!

 23. Bas zegt

  24 mei heb ik hem besteld bij vodafone, toen werd er aangegeven dat levertijd 1-2weken was.

  Nog steeds niet binnen, en e-mail word niet teruggereageerd, en als ik bel weten hun niet meer dan wat er op de orderstatus staat.
  Door de medewerker is me net verteld dat ze geen duidelijkheid hebben wanneer die geleverd kan worden.

 24. Harald zegt

  Gisteren bij bol.com besteld (rond 21:00) en vanmiddag rond 15:00 thuis gekregen. gekregen. Dus sneller dan 24 uur 🙂
  Is wel 3 tientjes duurder dan algebeld maar dan heb je hem tenminste snel.

 25. Pieter zegt

  Zondag 5 juni gereserveerd bij Vodafone, gisteren kon ik hem al ophalen. Er was een nieuwe voorraad binnen gekomen.

  Ik ben super enthousiast over het toestel!

 26. Tomas zegt

  Gehaald bij Belcompany. Die hadden hem direct voorradig. Helaas mocht ik hem nog niet meenemen aangezien de overstap registratie van T-mobile naar Vodafone kennelijk tot 3 werkdagen vertraagd is. Bah…

 27. Jur zegt

  Vodafone verlenging op 3-6-2011, zojuist bericht dat toestel onderweg is. Zal dus dinsdag na pinksteren aankomen 14-6-2011.

 28. gallaxy zegt

  Afelopen donderdag zakelijk besteld bij telfort nog niks gehoord zou worden terug gebeld misschien met de feest dagen dat het wat langer duurt laat het weten.

 29. Samantha zegt

  Heb net contact gehad met klantenservice van Hi. Daar werd gezegd dat ze nu nog bezig zijn bestellingen van 14 mei af te werken en dat er tussen 14 mei en 14 juni 1400 toestellen zijn besteld. Heb zelf op 7 juni verlengd, dus zal nog wel een tijdje wachten worden?? 🙁

  • Kvn zegt

   Dat zal niet helemaal kloppen, heb mijn bestelling de 21 gedaan en heb hem eind vorig week binnen gekregen (donderdag). En volgens mij zijn ze al aardig op weg met de achterstanden wegwerken, dus het zou me niet verbazen als je eind volgende week je telefoon binnen zal hebben of dat je in ieder geval een berichtje van hi hebt gehad!

  • Dominique zegt

   Ik heb op 6 juni besteld en kreeg vandaag bericht dat hij in behandeling is genomen. Bij mijn bestelstatus staat ook niet meer dat hij niet op voorraad is. Ik verwacht hem dus een dezer dagen binnen… Lijkt me dat jij hem dan ook wel zal krijgen.

 30. samsung zegt

  ik heb hem gisteren besteld bij vodafone en ik keek vandaag op de site en er stond niet op voorraad verder geen informatie en ik probeerde te bellen maar dat lukte ook niet dus ik heb nu geen flauw ideee hoe ik aan de telefoon moet komen want ik wil hem heel graag weet iemand iets???

  • zegt

   Ik heb hem ook besteld op 15 juni bij vodafone. Kreeg vandaag een keurig smsje dat mijn bestelling vertraagd was (iets dat ik al wist door het bovenstaande schema). Ik ontvang nu binnen 4 werkdagen een update van vodafone.

   Gelukkig heb ik niet heel veel haast want zolang mijn sgs2 niet binnen is loop ik nog rond met mijn 3gs.

 31. Tamara zegt

  Op de hi site staat vanaf vandaag: minimaal 10 dagen.
  Heb hem zelf de 14e besteld toen er nog 5 tot 10 dagen stond… hoop dat ik hem dus ook binnen 10 dagen krijg en dus niet veel later..

  • Musetta zegt

   Woensdag 17 juni bij HI telefonisch besteld. Zou vandaag binnen komen. Niet gekomen. Gebeld, Gaat miss nog wel 10 dgn duren. Heb je hem al binnen zoals beloofd? Krijg je altijd een sms dat hij verzonden is??

   • Esther zegt

    Ik heb hem nog niet binnen want hij zou morgen binnenkomen. Na de verlenging gaf de man aan de telefoon aan dat de telefoon donderdag binnen zou komen. Gelukkig wist ik al dat dat nooit het geval kon zijn want een collega van mij loopt er al twee weken achteraan te vangen en heeft hem nog steeds niet, Nu kreeg ik vanmiddag een sms van hi dat de telefoon verzonden was en de bestelling is ook te volgen via track en trace van tnt ware het niet dat het systeem er op het moment uit ligt, dus hij is zeker wel verstuurd.

    • Pippo zegt

     woensdag 8juni besteld bij HI staat nu al sinds dien dat de bestelling in behandeling is genomen. Weet iemand toevallig hoelang dit nog kan duren of wat ik kan doen! Kan niet wachten namelijk!

     • Dominique zegt

      Ik moet zeggen dat ik dit best frapant vind :S ik heb hem 6 juni besteld bij een verlening en nog niks gekregen, en jij hebt hem binnen 2 dagen :S.. Ik vind de service van HI op dit moment dus even bar slecht…

 32. Linda zegt

  Ik heb hem nu eindelijk in mijn bezit 😀 en het is het wachten waard. Nadat mijn ik een leeg pakketje had gehad van de tnt (waarschijnlijk leeggeroofd door een van hun medewerkers) heb ik ander halve week later dankzij geweldige service van studentmobiel de samsung galaxy sII nu kunnen afhalen bij hun kantoor. Want die tnt vertrouw ik niet meer. Bedankt Studentmobiel!

 33. Tamara zegt

  17 juni besteld, net een sms gekregen dat mijn bestelling ontvangen is en dat hij in behandeling is. Er staat dus niet meer dat het product niet meer op voorraad is bij mijn bestel status.

 34. Kip zegt

  Hi online verlengd op 4 juni. Gister is status veranderd naar order verzonden. Dus hoop m vandaag of maandag te ontvangen.

 35. wouter zegt

  hem hem 13 juni besteld bij HI! als verlenging. De 15e het bericht gekregen dat hij in behandeling is genomen. Maar helaas sinds dien geen bericht meer gekregen. Al blijf ik de hoop houden dat ze de levertijd binnen 10 dagen nog halen, want dan heb ik heb binnen 3 dagen 🙂

  • Dominique zegt

   Ik had hem 6 juni besteld en mijn status veranderde de 15e ook op in behandeling. Daar stond die even op dus ik gebeld naar HI, blijkt dat dat veranderd als ze een nieuwe levering krijgen.. Valse hoop dus voor jou denk ik?

   Ik heb vandaag een sms gekregen dat hij verzonden is naar TNT dus morgen binnen ben benieuwd

 36. danielle zegt

  ik heb em via de klantenservice van vodafone besteld. Daar werd gezegd dat als ik het via hen zou bestellen ik nog zeker geleverd zou krijgen want dan konden ze de voorraad direct toewijzen. Nou niet dus, de volgende dag stond de orderstatus meteen op niet op voorraad. Nu ook geen info gehad over wat de verwachte leverdatum is. Alleen smsjes dat ik moest bellen voor de status, dat heb ik gedaan om vervolgens weer te horen te krijgen dat ze geen idee hebben wanneer ze weer kunnen leveren :S Ik ben over de service van Vodafone dus niet te spreken.
  Ik hoop dat ik niet lang meer hoef te wachten. Want mn oude mobiel is kapot.

  • Dominique zegt

   Ik had hem 6 juni besteld en mijn status veranderde de 15e ook op in behandeling. Daar stond die even op dus ik gebeld naar HI, blijkt dat dat veranderd als ze een nieuwe levering krijgen.. Valse hoop dus voor jou denk ik?

   Ik heb vandaag een sms gekregen dat hij verzonden is naar TNT dus morgen binnen 🙂 ben benieuwd 🙂

  • niek zegt

   Ik heb dezelfde problemen met vodafone als danielle echt belachelijk!
   ik herken je verhaal !
   iemand al iets meer informatie over de levering bij vodafone?

 37. Henk zegt

  Op 2 juni besteld bij studentmobiel, op 5 juni contract opgestuurd, die is op 7 juni ontvangen, 17 juni is de telefoon verzonden en afgelopen zaterdag 18 juni ontvangen.

 38. Joep zegt

  Vandaag besteld bij Vodafone winkel.. kon 1 tot 2 weken duren..
  handige site kan je zien hoelang de levering zou moeten duren en of ie op voorraad is: //www.galaxyclub.nl/leverstatus-galaxy-s2-afwachten-maar-weer

  • Zoi zegt

   Website Hi zegt dat levertijd weer 10-15 dagen is. Heb met klantenservice gebeld. Ik heb mijn telefoon 17 juni besteld en Hi zegt uiterlijk 30 juni de telefoon geleverd te hebben. Volgens de medewerker hadden ze op 30 juni, wanneer ze alle bestellingen tot nu toe uit zouden leveren, nog steeds voorraad. Dan zou je toch zeggen dat de levering snel moet gaan en geen 10-15 dagen meer duurt. Ben benieuwd wanneer ik mijn telefoon nou krijg….

 39. Tylndr zegt

  op 1 juni besteld bij Vodafone en hopelijk vrijdag a.s bezorgd dus 23 dg. gewacht, druk vanwege het succes van de lopende actie.

 40. Richard zegt

  Best wel apart. Ik heb op 5 juni bij The Phone House m’n Hi-abonnement laten verlengen, en kreeg direct een S2 mee. Geen wachttijd dus.

  • Reinier zegt

   18 mei besteld, 28 juni ontvangen…
   Tot 2 keer toe ging nummerbehoud fout, denk maar niet dat ze je daar zelf over zullen informeren! Inderdaad, zeuren helpt.
   Als het goed is, wordt vandaag mijn nummer actief bij Vodafone, mijn oude telefoon is zojuist niet meer verbonden met Telfort.
   De SGS2 is wel een heel mooi toestel!

 41. Tycho zegt

  Ik heb op 20 juni mijn contract verlengd bij Hi en nog steeds geen toestel ontvangen. Vandaag gebeld en levertijd is nog steeds onbekend Mooi Kl*te dus.

 42. Tim Hoekstra zegt

  Donderdag 16 juni besteld bij vodafone met nummerbehoud. Vanavond wordt hij geleverd door de koerier!:) Can’t wait!

 43. dawid zegt

  Vodafone: dinsdag besteld, zeggen ze dat het maximaal 10 dagen gaat duren. Ben benieuwd, over een nieuwe levering weet ik niks. Jullie?

 44. Roel zegt

  21 juni besteld bij Vodafone winkel in Zwolle, gisteren 30 juni kon ik het toestel ophalen.
  Ze hebben gisteren een nieuwe levering binnen gekregen.

 45. Arthur zegt

  Ik heb hem ook rond de 21ste besteld bij de Vodafone winkel in zwolle en ik heb hem afgelopen maandag (27ste) kunnen ophalen, dus ze lijken daar een regelmatige levering te krijgen…

 46. Kevin zegt

  Vorige week Maandag bij de T-mobile store in Heerlen mijn abbo gaan verlengen, en het toestel direct meegekregen.
  Ze hadden er diverse op voorraad.
  Mijn Zus is de Donderdag na mij gegaan, en ook direct een toestel meegkregen.

 47. zegt

  Het levertijden probleem doet zich nu niet meer voor op de toestellen, maar als je veel toestellen verkoopt wordt de vraag naar accessoires ook groter. Het lijkt er dan ook op dat het levertijdenprobleem verschuift naar deze toebehoren. Ik wacht nu sinds 15 juni op de levering van een MHL kabel en een USB kabel (USB gender) waarbij de laatste pas eind juli geleverd kan worden. Het volgende antwoord kreeg ik van leverancier factoryprices (die overigens heel netjes communiceert):

  Daar Samsung te weinig heeft gefabriceerd om de vraag te voorzien in Nederland zit er momenteel helaas enige levertijd op de meeste onderdelen.
  De USB Gender word op 27/07 binnen verwacht en we hopen dan ook eind Juli dit artikel weer volop te gaan leveren.

  Overigens kan ik mij voorlopig nog wel even redden en heb ik gewoon even geduld.

 48. michael breit zegt

  Hi levert niet binnen 1/2 dagen,
  1 juli besteld en heb net even gebeld maar ze verwachten het pas volgende week te versturen!

  Dus levertijd van 13 tot 16 dagen?

 49. Floor zegt

  Hi levert idd niet binnen 2 dagen ook al zijn ze nu op voorraad. 1 juli ook besteld en toestel is nog niet binnen..

 50. michael breit zegt

  Dan ben ik gelukkig niet de enige met problemen met de levering van Hi.
  Ik heb gister met ze aan de telefoon gehangen en ik kreeg een beetje het gevoel alsof ze ze helemaal niet op voorraad hadden..

 51. Rick zegt

  Zeker niet de enige, hier ook. Afgelopen zaterdag besteld en nog altijd geen toestel binnen. Status staat sinds woensdag op: Bestelling ontvangen en is momenteel in behandeling.

 52. Floor zegt

  Bij mij precies hetzelde idd ook sinds woensdag staat de status op in behandeling.. Ben benieuwd hoelang het nog gaat duren.

 53. michael breit zegt

  Ik zie wel dat de voorraad bij hi daalt, ben benieuwd of iemand ook echt de s2 via hi binnenkrijgt en zo ja wanneer die dan besteld heeft! Ik zit langzamerhand al ander halfweek te wachten, ik dacht hem even te bestellen en binnen te hebben voordat ik op vakantie zou gaan..

 54. Rick zegt

  Ik zie het ook inderdaad. Op tweakers.net staat iemand die hem zondag besteld heeft, welliswaar met een nieuw abbo, en hij heeft hem woensdag ontvangen. Beetje rare gang van zaken, hoop hem toch de komende week te verwachten!

 55. Esther zegt

  Ik sluit me bij bovenstaande personen aan.. Ook 1 juli al besteld en sinds 6 juli blijft de status op “in behandeling” staan, terwijl vanmiddag op de site stond “vandaag besteld, morgen in huis.” Kunnen ze blijkbaar niet nakomen… Vast een klantenlokkertje…. Hoop ook dat ik ‘m voor de vakantie binnen krijg!

 56. Esther zegt

  Ik heb een bericht/ordernr. doorgegeven op Twitter (Hi_Webcare) en ook al antwoord. Order was blijven hangen, maar nu doorgezet. Zou ‘m voor eind vd wk in huis hebben. Ben benieuwd! Misschien moeten de anderen met status “in behandeling” ook even contact opnemen met Hi..

 57. Paul zegt

  Zaterdagmiddag besteld via contractverlenging bij Hi, zojuist een SMS ontvangen dat de order verzonden is. Het kán dus wel snel bij Hi. Hopelijk hebben al posters over Hi hun Galaxy S2 nu ook snel binnen!

 58. Esther zegt

  Succes! Hoop dat ’t bij jou ook snel opgelost is.. Kreeg net sms dat bestelling vanaf morgen wordt aangeboden door TNT. Lijkt erop dat ’t nu echt gaat gebeuren! 😉

 59. Rick zegt

  Klopt, ik heb ff gebeld. Volgens hun is er een storing in het systeem geweest waardoor het wat achter loopt. Als het goed is moeten we ‘m allemaal deze week ontvangen, ze konden niet zeggen wanneer precies.

 60. Floor zegt

  Dankje! Ben ook benieuwd.. hoop dat ik hem deze week ook krijg. Op me tweet hebben ze nog niet gereageerd maar dat zal morgen wel gebeuren.

 61. J zegt

  Zaterdag 2 juli abo vernieuwd. Status staat sinds 6 juli op ‘In behandeling’.
  Naar aanleiding van de tip van Floor gisteren gebeld om te checken of de bestelling niet was blijven hangen o.i.d. Was volgens helpdeskmedewerker niet het geval. De afdeling die de bestellingen verwerkt, liep achter. Zou deze week het toestel moeten ontvangen.

  Maar goed. Heb vorige week ook al gebeld en kreeg toen te horen dat ik `t toestel uiterlijk vandaag zou krijgen, wat dus niet het geval is. Dus in hoeverre ik iets uit moet doen op de info van de helpdesk… Gewoon maar geduldig afwachten.

  Wel vreemd dat mensen die het toestel later hebben besteld `m al wel binnen hebben of gaan krijgen

 62. J zegt

  Overigens:

  Ik lees veel verhalen over het feit dat Samsung nu de S2 in Nederland aanlevert met een super LCD scherm i.p.v. een super Amoled plus scherm, aangezien ze een tekort hebben aan de grondstoffen om die amoled schermen te maken. Krijgen wij nou een S2 met SLCD of met S-Amoled? Hi adverteert namelijk wel met S-Amoled. Iemand hier ervaring mee?

  • Arthur Dent zegt

   Voor zover wij kunnen nagaan wordt de S2 in Nederland echt met Amoled scherm geleverd. LCD hebben we nog niet gezien. Kan natuurlijk nog komen, maar zolang het toestel code GT-i9100 heeft, is het zeker een met Amoled.

 63. Henk zegt

  Heb meer dan een week geleden op vodafone besteld, en toen zeiden ze dat de ‘koerier’ binnen 5 dagen contact zou opnemen. Nou mooi niet dus! Ik heb al gebelt en ze zeiden dat ze niks konden doen… Erg slechte service dus:(

 64. Floor zegt

  Tja van de Hi klantenservice wordt je niet vrolijk.. heb 4x terug moeten bellen omdat ze de afdeling niet te pakken kregen.. En die liepen erg achter.

  Krijg net een sms dat NLpost morgen het pakketje aanbied.. Na 12 dagen is het nu echt..

  Esther heb jij hem al ontvangen?

 65. Esther zegt

  Jaaaa… Ik heb ‘m ontvangen! Was gister niet thuis, net op postkantoor gehaald.. Dat wordt gebr.aanw. doorspitten vanavond! Heb zelf ook geen goede ervaringen met telefonische helpdesk Hi (lijkt of ’t vak.krachten/studenten m.bijbaantje zijn), maar op Twitter via Hi_Webcare snel en goed geholpen! (die zullen daar wel speciaal voor zijn). Iedereen vast veel plezier met zijn of haar toestel!

Praat mee