Komt er een witte Samsung Galaxy S2?

whitegalaxys2sfwtweet-300x96 Komt er een witte Samsung Galaxy S2?Redelijk vaak kregen wij de laatste maanden de vraag of er een witte Galaxy S2 zou komen – en tot nu toe konden wij weinig anders antwoorden dan: ‘geen idee!’ Maar, wat zien wij nu? Het is geen vogel, geen vliegtuig, en al helemaal geen Super Grover – het lijkt wel een witte S2!

samsunggalaxys2white Komt er een witte Samsung Galaxy S2?

Op beelden die afkomstig zouden zijn van het Koreaanse Moveplayer.net duikt de tot nu toe onbekende witte versie van het toestel op. Uiteraard heerst er weer veel onduidelijkheid in dit stadium van de geruchtenfase. De Nederlandse bron – SamFirmware – heeft inmiddels haar bericht weer verwijderd, en ook Moveplayer.net zelf heeft weinig toe te voegen, behalve het feit dat zij er wel degelijk vanuit gaan dat de witte versie in aantocht is.

Uiteraard is het mogelijk dat het om gefotosjopt beeldmateriaal gaat, maar er dook een tijdje geleden al een nieuwsbericht op de populaire Koreaanse portal Naver op, waarin bevestigd wordt dat Samsung zou werken aan een witte S2.

wittegalaxys2closeup-300x168 Komt er een witte Samsung Galaxy S2?Helemaal onlogisch klinkt het ons niet in de oren – tenslotte is er ook een witte Galaxy S verschenen, en een witte Nexus S. En nu maar hopen dat Samsung dit wat sneller voor elkaar krijgt dan Apple 😉

(met dank aan SamFirmware, Moveplayer.net, en Naver)

Galaxy deal tips

Praat mee