Flexible is the way to go

Nog niet zo lang geleden kon je hier al lezen dat Samsung werkt aan een volgende generatie Amoled schermen, met extreem hoge pixel dichtheid en allerlei buigzame mogelijkheden. Maar als je echt een goed beeld wilt vormen van wat de volgende stap in mobiele technologie is, check dan het concept design voor een Galaxy Flexi Skin. Ontwerper Heyon You liet zijn licht schijnen over hoe een telefoon eruit zou kunnen zien waarin beide nieuwe Amoled technologiën verregaand geïntegreerd zijn.

Nu staan wij zelf niet vaak te kijken van futuristische concepten, maar deze maakt de volgende stap in mobiele telefonie toch wel heel concreet. En ook hier geldt: woorden zeggen meer dan plaatjes.

(met dank aan YankoDesign)

galaxyskin4 Flexible is the way to gogalaxyskin3 Flexible is the way to gogalaxyskin2 Flexible is the way to gogalaxyskin1 Flexible is the way to go

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee