Dáááág, levertijdenoverzicht

poorlonesomelevertijden Dáááág, levertijdenoverzichtVanaf nu zullen wij geen specifiek levertijdenoverzicht meer aanbiedingen, aangezien de aanvankelijke tekorten voor de Samsung Galaxy S2 ruimschoots zijn weggewerkt. De meeste winkels en providers hebben het toestel inmiddels gewoon op voorraad, of anders binnenkort wel weer. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je jouw Galaxy S2 altijd binnen 24 uur thuisgeleverd zult krijgen, maar vertragingen en andere problemen zijn in ieder geval niet meer veroorzaakt door het feit er simpelweg niet genoeg toestellen beschikbaar zijn. Mocht dit onverhoopt toch weer wel het geval zijn, dan zullen wij dit natuurlijk hier melden.

Wij willen in ieder geval iedereen bedanken die de afgelopen maanden mee heeft geholpen het overzicht up-to-date te houden, zodat medebezoekers geïnformeerde keuzes konden maken. En laten we hopen dat een levertijdenoverzicht niet weer nodig zal zijn.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Kronolith zegt

    Goed nieuws! Hopen dat mijn SGS2 een beetje snel binnenkomt dan :). Heb hem vrijdag besteld bij Vodafone, we wachten af ;).

Praat mee