CyanogenMod voor Samsung Galaxy S2 in aantocht

galaxys2cyanogennightlies-300x279 CyanogenMod voor Samsung Galaxy S2 in aantochtEen tijdje geleden werd bekend dat Samsung zelf de ontwikkeling van een CyanogenMod ROM voor de Galaxy S2 steunt (zie eerdere post). Het is inmiddels nog te vroeg om te juichen – voor diegenen die normaal gesproken juichen bij een custom ROM voor een telefoon 😉 – maar de ontwikkeling van de ROM voor de S2 is inmiddels in de fase van de zogenaamde ‘nightlies’ beland. ‘Nightly builds’ zijn in feite gewoon test versies, waar nog vanalles aan mankeert – maar die het in principe wel doen op het toestel waarvoor de ROM bestemd is. Overigens draaien deze vroege versies van CyanogenMod al op Android 2.3.4 – de Android versie waar velen nog op zitten te wachten. Wie zich er zelf aan wil wagen (op eigen verantwoording, uiteraard) kan zich melden op het XDA forum.

En nu maar hopen dat een officiële versie spoedig klaar is!

(met dank aan XDA en TeamHacksung)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee