Amerikanen krijgen Galaxy S2 met ‘slide-out’ toetsenbord (update: neen!)

Update: na alle commotie rond de Amerikaanse AT&T Galaxy S2 mét hardware toestenbord, blijkt maar weer eens dat het roddelcircuit te vaak te snel conclusies trekt. Zoals het er nu naar uit ziet, is het gespotte toestel wat als Galaxy S2 mét toetsenbord werd geïdentificeerd dus géén Galaxy S2. Het zou gaan om een nog onbekend Samsung Android toestel, dat verwarrenderwijs voorzien is vandezelfde code (SGH-i927). Dit maakt het toestel natuurlijk niet direct minder interessant (of interessanter, voor diegenen die hem al niet interessant vonden), maar het blijft dus nog een afwachten om wat voor telefoon het nu echt gaat.

(met dank aan BGR)

Originele bericht:
galaxys2slider-300x249 Amerikanen krijgen Galaxy S2 met 'slide-out' toetsenbord (update: neen!)Hoewel de Samsung Galaxy S2 in grote delen van de wereld al even te koop is, moeten de Amerikanen nog steeds wachten op de officiele release van het toestel. In de aanloop naar deze release is de variant van de Galaxy S2 uitgelekt die bestemd is voor de Amerikaanse provider AT&T. En wij moeten toegeven toch wel een beetje jaloers te zijn – de AT&T S2  is namelijk voorzien van een heus fysiek toetsenbord. Ook zijn er wat andere wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd: het toestel is voorzien van vier aanraakgevoelig knoppen, en de camera module op de achterkant ziet er anders uit.

galaxys2attcam-300x224 Amerikanen krijgen Galaxy S2 met 'slide-out' toetsenbord (update: neen!)Uiteraard betekent dit dat deze S2 versie absoluut niet meer zo dun en licht is als ‘de onze’ – maar voor zakelijke gebruikers is dit gewoon een beest van een toestel (en sommige bloggers zouden er ook best wel eentje willen!). Rest ons dus weinig anders dan afwachten, en stilletjes hopen dat Samsung een dergelijke versie toch in Europa op de markt brengt, hoewel we deze kans voorlopig niet zo groot achten. Grijze import, here we come!

(met dank aan BGR)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Chofny zegt

    als ze die nieuwere versie in europ gaan brengen word de verkoop niet zo goed als de eerste… wel jaamer had er ook wel 1 gewilt met toetsenboard….. camera ziet er slechter uit XD

Praat mee