Wie durft: de batterijklep van de Galaxy S2

Een kritiekpunt wat in sommige reviews van de Samsung Galaxy S2 naar voren komt is het materiaal gebruik. De Galaxy S2 is behoorlijk licht, maar dit komt natuurlijk door de materiaal keuze van Samsung: plastic. Alleen, in sommige reviews schijnt men te denken dat plastic gelijk staat aan breekbaar. Nou hadden wij al in de gaten dat zelfs de flinterdunne batterijklep van de S2 niet zomaar breekt – maar het lef om deze zo op de proef te stellen hadden we dan ook weer niet. Maar wat blijkt: de klep is niet kapot te krijgen!

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Eric zegt

    wow, niet gedacht idd!

    maar gewoon hoesje kopen van gel, werkt heerlijk en in ’t wit ziet er er meer dan chique uit 🙂

  2. ErikEngerd zegt

    De kritiek op de gebruikte materialen (o.a. klepje) vond ik vanaf het begin al redelijk academisch. De telefoon zit gewoon goed in elkaar en voelt gewoon erg degelijk aan.

Praat mee