Tip voor wie veel applicaties heeft

Het is natuurlijk verleidelijk – en mogelijk! – om je nieuwe Samsung Galaxy S2 direct helemaal vol te proppen met applicaties. Alleen, het applicatiemenu wordt dan wel een tikje vol, en je blijft maar scrollen, op zoek naar die ene app. Gelukkig blijkt het ook mogelijk om, net als op het ‘bureaublad’ zelf, uit te zoomen zodat je alle app-menu-schermen tegelijk ziet. Wij vonden dit een klein maar fijn handigheidje, waar we zelf in ieder geval nog niet overheen gestruikeld waren.

(wederom dank aan SamJPullen)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Dajomas zegt

    Leuk tip. Ikzelf maak veel gebruik van mappen. Heb slechts 2 apps pagina’s en 3 home pagina’s en ik gebruik Widgetsoid. Heb op pagina 1 2 widgets van 4×1 en 13 apps!

  2. Erwin Drenth zegt

    goeie tip! Heeft iemand een idee hoe ik het app menu kan ‘herschikken’? Omdat ik ook weer apps verwijderd heb, vallen er gaten terwijl het aantal pagina’s blijft toenemen omdat de nieuwe apps telkens achteraan geplaatst worden.

Praat mee