Tekenen op je Galaxy S2!

Eerder plaatstsen we al een lijste met onze favoriete applicaties voor op de Samsung Galaxy S2. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk met het toestel. Zo kun je er ook op tekenen, bijvoorbeeld. Tekenen? Ja, gewoon tekenen – je creativiteit kwijt. Het grote Super AMOLED Plus scherm leent zich natuurlijk voor mooie plaatjes, ondanks dat gemiddelde schetsblok wel een stukje groter is. Het enige wat je nodig hebt is de Autodesk Sketchbook app, een capacitieve stylus (een pennetje wat het ook doet op het scherm van de S2), en – eerlijk is eerlijk – heel wat oefening.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Herman zegt

    (een pennetje wat het ook doet op het scherm van de S2), Waar kun je zo’n pennetje
    kopen. Met m’n nagel lukt het een beetje maar niet goed natuurlijk.

Praat mee