Smart View nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy S2

smartview-300x180 Smart View nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy S2Oke, niet iedereen met een Samsung Galaxy S2 zal thuis ook nog eens een televisie uit Samsung’s Smart TV lijn hebben staan. Maar diegenen bij wie dit wel het geval is, kunnen vanaf nu de Smart View app installeren vanuit de Android Markt.

Met de applicatie is het mogelijk om via de WiFi verbinding thuis televisie te kijken op de Galaxy S2, of een film te kijken vanaf een Samsung Blu-Ray speler. Uiteraard kun je je telefoon dan ook gebruiken als afstandsbediening voor de televisie zelf, inclusief televisiegids, en last but not least als controller voor games die je voor je Smart TV kunt downloaden uit Samsung’s eigen App Store.

Dit zal waarschijnlijk niet direct de meest gebruikte applicatie op de Galaxy S2 worden, maar het biedt een leuk stukje integratie tussen verschillende Samsung apparaten thuis. Wijzelf zouden graag een Samsung Smart Coffeemachine zien, die we per S2 kunnen bedienen vanuit bed of de eettafel. Of Smart Stofzuiger, of een Smart Koelk…. achja, leuke hebbedingetjes zijn nu eenmaal leuk.

Meer informatie over Samsung’s Smart Life concept vind je HIER.

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Roberto zegt

    Weet iemand hoe je het synchroniseren met facebook kan uitzetten (contacten en agenda)? Het gaat om degene die je meekrijgt bij de social hub. Vind het waardeloos dat mijn hele contactpersonenlijst vervuild is.

Praat mee