Pre-registratie voor Samsung’s geheugen actie niet meer mogelijk

samsungactie-300x1471 Pre-registratie voor Samsung's geheugen actie niet meer mogelijkHoewel Samsung haar 8 GB geheugen actie onlangs nog verlengde tot 1 juli, is er wat verwarring ontstaan over de bijbehorende ‘deadlines’. De actie geldt nog steeds voor mensen die hun Galaxy S2 voor 1 juli hebben aangeschaft. Registratie was echter, zoals in de algemene voorwaarden staat vermeld, slechts mogelijk tot 4 juni.

Wat ons betreft een wat verwarrende constructie, waar registratie bij Samsung en aankoop van de Galaxy S2 aan twee verschillende deadlines gebonden zijn.

Update: na een korte zoektocht blijkt de verwarring wijdverbreid te zijn, aangezien verschillende winkels – o.a. Typhone, Algebeld – er ook nog steeds vanuit lijken te gaan dat deelname aan de actie nog mogelijk is.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Hans zegt

  Klinkt niet logisch voor mensen die een kompleet nieuwe abbo afsluiten, aangezien je een 06-nummer moet opgeven tijdens de registratie. Ik zat in deze situatie, maar heb meteen geregistreerd na aanschaf van m’n toestel en eerder deze week (na 4 weken dus!) het geheugen kaartje ontvangen.

 2. A. van Assen zegt

  Ik bezit inmiddels diverse Samsung producten en ben hier tevreden over. De acties van de Nederlandse importeur bij aankoop van Samsung producten zijn echter misleidend en grenzen aan bedrog. Je leest dat zo’n actie opgerekt is tot 1 juli. Wanneer je echter een Galaxy S2 hebt gekocht en de geheugenkaart wil bestellen lees je ineens dat je je voor 4 juni had moeten registreren. Kortom de extra geheugenkaart kan je vergeten! Een soortgelijke ervaring had ik bij de aankoop van een Samsung laptop. Hier zou ik een extra batterij bij krijgen. Op het moment dat ik de laptop aanschafte waren ze echter al door de extra batterijen heen en het motto was ‘op is op’. Bij de aankoop wordt je dit echter niet verteld en ga je uit van een goeie deal. Kennelijk wordt Samsung Nederland beter van dit soort acties. Als goede klant voel je je genaaid.

 3. René Blom zegt

  Hallo, ik heb op zaterdag 28 juli 2012 een galaxy SII aangeschaft bij de KPN winkel in Goes. Op het doosje staat dat je samsung mini SD16gb krijgt. Er wordt nergens gesproken van een afloop datum. De verkoopster weet ook van niks want die prijst de handel aan met het voordeel van het gratis kaartje.
  Hoe gaat u dit oplossen?

Praat mee