De leveringen, oh, de leveringen (status update)(1 juni bijgewerkt)

samsunggalaxys2leveringweek22-300x209 De leveringen, oh, de leveringen (status update)(1 juni bijgewerkt)Nog steeds lijkt het erop dat er minder Samsung Galaxy S2 toestellen ons land bereiken dan er vraag naar is – met andere woorden: de achterstand die de verschillende winkels en providers hebben ten opzichte van de bestellingen duurt nog even voort. Uit ons wekelijkse rondje langs deze winkels en providers kwamen we echter GSMEasy en PDAShop tegen: zij lijken het toestel op dit moment gewoon op voorraad te hebben.

De overige bevindingen hebben we in de onderstaande bijgewerkte tabel gezet, om alles een beetje overzichtelijk te houden. En uiteraard zijn we weer erg benieuwd naar de ervaringen van jullie – onze lezers: alleen zo krijgen we een betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke levertijden. Dus deel je ervaringen hier onder, en informeer zo de rest van Nederland! (En wij zullen dit dan weer gebruiken om de tabel up to date te houden).

Overigens wordt ook deze week wel weer gewoon een levering Galaxy S2 toestellen verwacht – dus zeker is dat er ook deze week weer een groot aantal mensen hun bestelde toestel tegemoet kunnen zien.

Samsung
Mega 6.3 GT-I9200
SamsungMega 6.3 GT-I9200
Beeldscherm6,3 inch LCD
720p HD
1280 x 720 pixels
233 pixels per inch
ProcessorSnapdragon 400
Dual core Soc @ 1,7 GHz
Adreno 305 GPU
GeheugenRAM: 1,5 GB
Opslag intern: 8/16 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname, HDR
Voor: 1,9 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid, IR
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
167,6 x 88 x 8 mm millimeter
199 gram
FeaturesGPS, Air View
BesturingssysteemAndroid 4.2 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Dick zegt

  T-mobile: op 24 mei besteld, op 27 mei bericht van de koerier dat ik een datum aan kon geven voor bezorging. Op 1 juni (morgen) ontvang ik mijn Samsung Galaxy S2 !!! Dat is 8 dagen dus. T-mobile rocks (als het gaat om uitlevering op orders) !!

  • harald zegt

   Vodafone shop is the bomb,
   Ik mocht gisteren 2 juni verlengen alle winkels dicht (hemelvaartsdag) vanmorgen naar Groningen de Vodafone shop.
   En ja ze hadden de S2 op voorraad net binnen gekregen.
   Dus geen pre order of wat dan ook smorgens om 10 uur heen en halen dat toestel.

   Echt helemaal super. 🙂

 2. Widita zegt

  Vodafone:
  Op 11 Mei besteld met nummerbehoud
  Op 22 Mei nummerbehoud aanvraag is verstuurd naar T-Mobile (een stuk is gereserveerd voor mij denk ik).
  Op 24 Mei aanvraag is goedgekeurd door T-Mobile.
  Op 26 Mei gebeld door OPD voor en leveringsafspraak
  Op 28 Mei heb ik het binnen 🙂

 3. Folkert zegt

  Bij Algebeld 12 mei besteld ze zeggen dat ik heb vrijdag 3 juni opgestuurd krijg!

  Was wel eerst de 31ste daarna de 1ste en nu dus de 3de.

 4. Roel zegt

  Duurtlang! 18 Mei contract ontvangen op studentmobiel.nl en nog steeds niet geleverd. Kreeg vorige week wel een mailtje dat hij waarschijnlijk in week 22 ( deze week) zou worden geleverd maar heb er weinig vertrouwen in.

 5. Roel zegt

  Net een nieuw mailtje van studentmobiel gehad dat het pakketje wordt verzonden! Weet iemand of hij dan morgen wordt geleverd? Is morgen een normale werkdag?

 6. Martijn zegt

  ik ga er trouwens van uit dat er morgen niet geleverd wordt ivm hemelvaartdag natuurlijk. Dagje langer wachten dan maar…

 7. Theo zegt

  Net Belsimpel.nl aan de lijn gehad. Heb hem op 6 mei besteld en hij is nog steeds niet goed te leveren volgens hun. Ze gokken dat ik hem eind volgende week in huis zou moeten hebben. Hopen dan maar..

 8. Ivonne zegt

  Wat gemeen! 😛
  ik heb hem gewoon op 6 mei besteld en nog STEEDS niks gehoord behalve een orderbevestiging 😛 Heb hi maar eens gebeld, die zeggen dat ze 6 juni pas de nieuwe levering binnen krijgen 🙁 gelukkig is de samsung 8GB kaart actie verlengd 🙂

 9. zegt

  ik heb GSMwijzer eens vroeg proberen te bereiken en wachte steeds maar als 1ste beller.
  Na een uur bellen blijf ik steeds 2e beller.
  Wat een slechte service.
  SAMSUNG BV NL neemt ook niet op, ik zou 2 SD kaarten opgestuurd krijgen maar daar komt ook niks van in.

 10. John zegt

  belsimpel.nl: 11 mei los toestel besteld en betaald, nog altijd niks verzonden. En Theo was me vijf dagen voor dus het zal nog wel langer duren ook. Pdashop binnen 24 uur is mooi maar daar tik je dan wel vijf tientjes extra voor neer. Het zal daarom zijn dat “de sympathieke webshop uit Groningen” en algebeld.nl het slechtste uit de levertijdentabel komen. Dat zegt helaas meer over Samsung en de leveranciers dan over de retailers.

  • Arthur Dent zegt

   Wij weten van onze eigen kontakten dat veel shops met hun handen in het haar zitten (bij wijze van spreken dan) – veel bestellingen, maar domweg veel te weinig toestellen. Ze snappen allemaal wel dat dit een vervelende indruk geeft naar hun klanten, en zouden graag 10x zoveel toestellen ontvangen, zodat ze iedere order binnen 24 uur kunnen leveren. Maar de vraag naar de S2 is enorm, en de Nederlandse markt is nou niet direkt een primaire markt. En dus ‘krijgt’ Nederland op dit moment gewoon te weinig toestellen. Zelfs Samsung Benelux kan hier verder weinig aan doen, waarschijnlijk.

 11. Danny zegt

  9 Mei bij GSM wijzer besteld. Overstap van TM-Mobile naar Vodafone met nummerbehoud. Pakketje is inmiddels verzonden en ligt nu in het sorteercentrum. Nog even geduld dus.

 12. zegt

  Beste Mevr. Y,

  Wij willen u met deze e-mail op de hoogte brengen van het volgende: de Samsung i9100 Galaxy S II is vanaf vandaag bij ons beschikbaar. Let op: niet altijd is de eerste levering voldoende om zogenaamde “vrije voorraad” aan te houden. Bij schaarste krijgen reeds geplaatste orders op volgorde van binnenkomst het eerst uitgeleverd.

  nu aan het bellen en ik blijf maar 2e beller -.-

  • Technocrat zegt

   @Es & allen hier; volgens mij is die bij Typhone.nl HIER direct leverbaar hoor. Ken zo 4 mensen die deze binnen 5 dagen na bestelling hadden, in de afgelopen 2 weken. Anders bel je ze even, meestal is de service daar een stuk beter dan bij GSMWijzer & co.

 13. zegt

  Ik vertel over de mail en meneer zegt; ik weet helemaal van niks?
  vraagt mijn ordernummer en zegt; ik kan helaas niet weten wanneer u hem ontvangt want ik weet niet hoeveel we er binnenkrijgen dus ik kan u niet helpen.
  Volgende week bellen dan maar :S

 14. Kevin zegt

  16 mei bij studentmobiel.nl besteld
  18 mei hebben ze me contract ontvangen
  25 mei zou ik hem krijgen
  Met 1 week verlengd naar 1 juni
  Deze week nog niets gehoord van eventuele levering of verlening van levertijd….

 15. Stephan zegt

  Afgelopen vrijdag vodaphone zaak (eindhoven) binnengelopen, abonnoment afgesloten en kreeg het direct overhandigd. Hij lag al voor me voordat ik me handtekening had gezet.

 16. Robert zegt

  Hi online besteld, al 3 weken lang hetzelfde smsje op de zondagmorgen “helaas je zit er nog niet bij en zal geduld moeten hebben”. begin mei besteld maar wacht nog steeds. Ook Hi bellen geven ze aan dat de vraag enorm is, wanneer hij kwam was onbekend maar dat hij komt is zeker … jaja. Maak er dan een leuke actie van zou ik zeggen en doe iets leuks ervoor terug (desnoods van Samsung of bij Hi)

 17. Fabian zegt

  Zaterdag bij Hi online besteld. Vandaag werd ik gebeld voor een afspraak, die woensdag wordt geleverd. Hij was dus ook sinds vandaag op voorraad. Hetzelfde verhaal voor een vriend van mij, die zelfs Zondag 23:00 besteld en vandaag bericht dat hij woensdag bezorgd wordt. Aardig snel opeens, mega voorraad?

  • Kvn zegt

   Wat is je bestelnummer? Hieraan kan je zien waar je ergens in de rij zou zitten. Tegenstrijdige verhalen bij Hi, vandaag werd nog verteld door Hi dat ze niet de voorraad 6 juni krijgen, maar 8 juni. Dan zou het dus gek zijn dat je hem woensdag krijgt. Daarbij is het volgens mij zo dat er nog een hele wachtrij voor je zou zijn, aangezien ik dit vandaag nog zag op de twitter van Hi ” Hi, vanaf 8-6, alleen zijn er wel ongeveer 2000 besteld door klanten. De levertijd kan hierdoor iets langer zijn. *TT” op een reactie van een klant over nieuwe bevoorrading van de toestellen.

   Weet je zeker dat je niet de SGS hebt besteld in plaats van de SGS2 ?:P

   • Fabian zegt

    Heel duidelijk. Aangezien ik de aanbieding van 1,2,3,4 en 5 juni had.

    Omschrijving Van
    /mnd Voor
    /mnd Prijs
    eenmalig
    Samsung Galaxy S2
    € € € 19.95

    ————————–

    Hi H *******

    Je bestelling met ordernummer 336940** is op voorraad. De koerier neemt contact met je op om een afleverafspraak te maken.

    ————————-

    Wat ** in gang van privacy.

    Ook vandaag aantal SMS gehad dat hij op voorraad was, was ook al gebeld. Later teruggebeld om een afspraak te maken.

    Lijkt me dus nog sterk als hij nu nog niet komt.

    Mvg,

 18. zegt

  Vanochtend GSMwijzer gebeld om te vragen of de lading binnen was, en hij zou waarschijlijk deze week binnenkomen en dan zouden ze m opsturen. Even later deden ze hem die middag op de post 😀

  23mei besteld (GSMwijzer.nl)

 19. Sander zegt

  Zojuist vodafone gebeld, ze krijgen morgen een partij binnen, toestel wordt als het goed is volgende week geleverd.

  Besteld 1 juni…

 20. tim zegt

  besteld 2 weken geleden bij Vodafone, na een aantal keer gebeld te hebben niemand aan de telefoon gekregen voor de orderstatus. Daarna maar een aantal keer geprobeerd via de reguliere klantenservice van Vodafone,
  na 4 keer bellen nam er eindelijk iemand op die met mij mee dacht en het een en ander heeft uitgezocht.

  Hoewel deze medewerker vriendelijk was moest hij mij vanmiddag teleurstellen en bracht mij het nieuws dat de volgende levering aan vodafone over 2 weken is.

  Laten we hopen dat ik over 2 weken hoog genoeg op de lijst sta dat ik dan eindelijk een afspraak kan maken met de koerier.

  Geen credits voor Vodafone van mijn kant. De site is mooi, de medewerkers vriendelijk maar het beleid is duidelijk: Vodafone is perfect om producten te bestellen en abonnementen af te sluiten, maar zodra er een contract is afgesloten zijn zij er zich van bewust dat deze mensen moeten wachten. Vodafone richt zich op dat moment weer op nieuwe klanten en het lijkt erop dat de bestaande klanten vergeten worden. Want die vissen zijn toch al gevangen.

  groeten,

  Tim

Praat mee