Adviseer je medebezoekers!

advices2-300x208 Adviseer je medebezoekers!Sommigen zitten nog met smart te wachten op hun Samsung Galaxy S2. Anderen hebben het toestel alweer enige weken in hun bezit, terwijl er ook nog genoeg mensen misschien nog twijfelen. Diegenen die het toestel al een tijdje hebben zijn nu wel over de eerste schok heen: ook snelheid went, ook een Super AMOLED Plus scherm went. Wat zou je iemand adviseren die nu nog niet helemaal zeker weet of de Galaxy S2 wel het juiste toestel is? Iemand twijfelt tussen de S2 en een iPhone, bijvoorbeeld. Welke feature van het toestel is volgens jou dé feature van de S2? En wat is de grootste irritatie?

Je leest het: een hoop vragen!  Wat we in feite voor ogen hebben is een soort ‘Eerste Ervaringen Deel 2’ (klik HIER voor Deel 1) – of eigenlijk, ‘Tweede Ervaringen’ dus. Hoedanook: wat vind jij, als bezoeker die al een Galaxy S2 bezit, dat een andere, nog twijfelende bezoeker absoluut moet weten over het toestel?

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Michael zegt

  Het is gewoon de snelste, dual-core smartphone die nu uit is, en scoort daarnaast perfect op accuduur, een dag, anderhalve dag haal je wel. Dat is meer dan redelijk voor een high-end smartphone met dual-core processor en een mega scherm waar het heerlijk op browsen is.

  Het grootste pluspunt vind ik het grote scherm.

 2. sam zegt

  Schitterende telefoon! het is zeker een aanrader, ik hoop echter dat de update naar 2.3.4 het batterij probleem verhelpt. Voor de rest heb ik nog geen haperingen kunnen ontdekken buiten het spelletje megajump dat wel eens weigert te werken

 3. Nickelodeon zegt

  Ik ben zeer te spreken over de S2. Snel, licht, super helder en duidelijk scherm, mooie foto’s, Swypen werkt ideaal (was eerst sceptisch over het swypen, echter is gebleken dat dat totaal niet nodig is geweest), browsen werkt top en de accu gaat 1,5 / 2 dag(en) mee (wat prima is voor een SMART-phone). Ik ben echt heel tevreden. in vergelijking tot de IPhone4 scoort deze veel beter (en ik kan het weten, veel vrienden hebben er een dus de vergelijking is snel gemaakt). Logisch ook, de IPhone is gewoon ouder en dus minder bij de tijd. Daarnaast is Android een welkome verandering t.o.v. OIS. Muziek direct op je toestel downloaden, veel gratis apps (laat niemand zeggen dat Android weinig apps heeft, dit is volstrekt niet waar).

  Ik ben heel tevreden. Op naar de S3.

 4. zegt

  Snel, plat en licht met perfect scherm, prima camera, goede GPS en veel mogelijkheden zoals USB host en HDMI output. Natuurlijk kan ik ook nog wel een paar mindere punten opnoemen zoals de veelbesproken accuduur. Daarbij heb ik onlangs een probleem gehad met de USB verbinding (zie forum) als het gevolg van problemen in het bestandsysteem. Als ander minpunt kan ik de beperkte verkrijgbaarheid van de accessoires noemen. Dit zal met de tijd wel beter worden maar zelfs originele Samsung onderdelen hebben soms weken levertijd. De spraakbesturing is nog in het Engels. Positief ben ik over de verbindingsmogelijkheden en instellingen.

  Al met al een prima toestel waarbij de meeste minpunten in de nabije toekomst opgelost zijn en het helemaal perfect is.

 5. Myrco zegt

  Ik heb een vraagje aan de mensen die een SGS hadden en nu een SGS2 hebben:
  Als je problemen/probleempjes had met je SGS, zijn die dan nu opgelost in je SGS2?

  • Kvn zegt

   Ligt eraan wat voor problemen je vond dat er op de SGS zaten. Ikzelf merk echt veel verschil als je de SGS en de SGS2 naast elkaar legt. De SGS is een wat waziger scherm dan de SGS2 (en dan kan je nagaan dat de SGS een vergelijkbaar scherm heeft met de Iphone, maar goed) en daarbij gaat het scrollen en het schuiven van schermen van links naar rechts wat trager bij de SGS, en dit gaat bij de SGS2 een stuk soepeliger. Verder is de SGS2 echt binnen 15 sec volledig opgestart en is een applicatie binnen een mum van tijd geladen. Ik zou op dit moment mijn toestel echt niet in willen ruilen en ben dan ook blij dat ik hem heb gekocht!

  • Kvn zegt

   Ja de camera is ook behoorlijk verbeterd bij de SGS2, je kan echt duidelijk verschillen zien. SGS2 camera is echt een super vooruitgang!

 6. Stijn zegt

  Ik vind heg echt een super toestel.
  Ligt fijn in de hand, super snel en heel fijn.
  Swype is ook erg handig, hij past zich aan aan jouw handschrift.
  ook zeer gebruiksvriendelijk en de camera met FLITS is stukken beter

  Één woord: super

 7. Spet zegt

  Super toestel! Ligt erg prettig in de hand, prachtig beeld en retesnel. Veel lichter dan een iPhone en het grote scherm lijkt onhandig groot, maar je raakt er zo snel aan gewend dat je een kleiner scherm als dat van de iPhone maar uh… klein vind ;-).

  Zou geen ander toestel willen hebben. Nouja, de SGS3 dan misschien ;-).

 8. SGII zegt

  Naast de genoemde minpunten, vind ik zelf een minpunt, dat ik niet mijn eigen ringtones / liedjes als sms-toon kan instellen. Ook heeft de trilstand maar beperkte mogelijkheden.

  Misschien een gekke vraag, maar weet iemand hoe ik een alarmtoon bij een afspraak in de agenda kan instellen? Ik heb dit niet kunnen vinden. Alvast bedankt!!!

 9. ErikEngerd zegt

  Calender: De standaard calender is echt onvoldoende want hij kan niet alle typen outlook afspraken aan. Ook kan je niet de huidige en alle volgende afspraken deleten van een repeterende afspraak. Business Calendar is echt een stuk beter.

  Muziek: De meegeleverde oordopjes zijn eigenlijk prut en dat merk je als je goeie oordopjes of koptelefoon aansluit. Ik gebruik nu AKG K319 (gekocht bij amazon.de) en dat is een wereld van een verschil.

  Stabiliteit: zeer goed. Enig probleem is een bekend issue dat de music player soms je telefoon crasht. Verder heb je het battery issue maar daar is een workaround voor door freezen van enkele applicaties waardoor je ineens met gemak een hele werkdag toe kan met minstens 5 uur muziek luisteren en 1.5 uur web browsen (o.a. in trein) en redelijk vaak het scherm aan.

  Battery life: Nu al zeer goed met de workaround voor de battery bug. Verder kan je met een app als juice defender je battery life nog wat opkrikken.

  Scherm: Geweldig! Maar gebruik een screenprotector. Anders krijg je toch snel krasjes. Kleine krasjes die je niet echt ziet behalve na een tijdje als er wat vuil in komt en dan wel hinderlijk worden. Dus onmiddelijk screen protector erop.

  Algemeen: Ik ben echt nog nooit zo tevreden geweest met een telefoon. Hij is echt serieus goed. Lekker snel en stabiel en een adembenemend scherm en super geluidskwaliteit.

 10. PakeJeep zegt

  Het toestel is wel goed denk ik. Het grootste probleem voor mij is, dat buiten bij dag/zonlicht het scherm zeer moeilijk leesbaar is en dat is vooral hinderlijk als je foto’s wilt maken, je ziet niet wat er opkomt.

 11. zegt

  Hoi,

  Ik heb het volgende probleem. de batterij van mijn galaxy s2 is
  na gebruik van zo’n +/-4uur leeg. En dan heb ik het alleen
  over webpagina’s lezen dus nog niet eens youtube/uploaden
  downloaden filmpjes. Wifi/GPS staat op aan/uit instelling
  als ik deze niet gebruik. Ik heb deze telefoon bij typhone gekocht.
  Al meer als een week terug gestuurd . Ik heb een aantal x
  moeten bellen naar typhone voor de status van dit toestel.
  Niemand intern wist het. Toen ik naar typhone een aantal
  x belde beloofde zij allen het op te lossen maar ik
  had het idee dat zij mij aan het lijntje hielde.
  Uiteindelijk had ik een medewerker aan de lijn
  die het binnen 24uur wel netjes oplosten. Het toestel
  was gevonden na een week en en software schijnt ok
  te zijn. Nu word hij naar http://web.dynafix.com/
  gestuurd om de hardware te checken. Volgens
  mij ligt het probleem gewoon bij een slechte batterij.
  Dus ik ben benieuwd hoe dit afloopt. Tot nu toe
  vind ik de after sales bij typhone een ramp.
  Je moet geluk hebben de juiste persoon
  aan de lijn te hebben. Tip laat je niet met een verhaaltje
  afschepen. Trouwens zijn er meer mensen die slechte ervaringen
  hebben met dit toestel kwa batterij.

  Grt wil…

 12. zegt

  Ik krijg het maar niet voor elkaar om mijn telefoonboek over te zetten via Bluetooth op het systeem van mijn auto (Ford Mondeo). De telefoon wordt wel herkend en ik kan bellen en gebeld worden. Dat is vreselijk onhandig, kan nu alleen maar bellen via het toestel zelf. Weet iemand een oplossing?

  • S.Buringa zegt

   Ik worstel ook nog met identieke problemen;
   phonebook van SIM naar toestel memory gekopieerd, waarna veel, doch niet alle, nummers WEL zichtbaar op Ford display en te gebruiken. Ook dan nu veel dubbele nummers, SIM en toestel memory te zien.
   Alles opgeschoon en ook gekeken naar vreemde karakters; gebruik geen komma’s in phonebook, liefst alleen naam+spatie+achternaam , doch ik moet bekennen dat nog niet alles perfect overkomt.
   Mogelijk software update van mijn Fordradio (met navigatie).
   Auto is van juli 2010.

 13. Geert zegt

  Heb Mijn S2 Nu een weekje en ben er echt super blij mee! Je kunt er zoveeeeeeeeeeeeeeel mee… Phone werkt als een raket zelfs met meerdere programma’s tegenlijk… Wil ook absoluut geen kleiner schermpje dit is fijn zeker met mailen sms-en video’s, navigeren alles eigenlijk

Praat mee