Wat vind je straks in de doos van de Samsung Galaxy S2?

samsunggalaxys2indedoos-300x226 Wat vind je straks in de doos van de Samsung Galaxy S2?Om iedereen die al een Samsung Galaxy S2 heeft besteld, of die van plan is dat spoedig te doen, lekker te maken nemen wij alvast een kijkje in de doos. In de doos? Ja, sorry – het toestel wordt niet vanuit een ruimteschip in je broekzak geteleporteerd. Niet in Nederland tenminste. En in tegenstelling tot wat je op de foto kunt zien, wordt de S2 in Nederland – voor zover wij weten – ook niet geleverd met een extra batterij en een standaard (dock). Wat krijgen wij hier dan wel?

 • Ten eerste natuurlijk de Samsung Galaxy S2. Voor meer hierover zou je eens verder rond kunnen kijken op onze website 😉
 • Dan uiteraard een batterij, soms ook accu genaamd. Uitermate handig, en die van de S2 is met een iets grotere capaciteit uitgerust dan die van de eerste Galaxy S (1650 mAh, tegen 1500 mAh eerst). In combinatie met de verbeterde techniek en een beter besturingssysteem doet de Galaxy S2 een stuk langer met een volle accu dan de eerste Galaxy S.
 • Oplader: een stekker met een Micro-USB plug. Een van de minst vernieuwende onderdelen van de Galaxy S2.
 • Een USB naar Micro-USB kabel, om het toestel te verbinden met bijvoorbeeld je PC (bedankt, Dennis – die waren we gewoon domweg vergeten er bij te zetten!)
 • Een handleiding(kje): wie leest die nou nog tegenwoordig? Aanzetten en gaan… dat doen wij tenminste altijd, en zo missen we soms uitermate leuke functies!
 • En last but not least: de headset. Met name sinds de Nexus S is Samsung bezig om bij haar telefoons verbazingwekkend goede koptelefoontjes mee te leveren – of in ieder geval een stuk beter dan de troep die we bij een nieuwe telefoon verwachten.

(met dank aan FoneHome)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Peter zegt

  Je kan toch via kies air verbibding maken met je PC, heb je de micro-usb helemaal niet nodig.
  Zie de filmpjes op deze website !!

  • Filip zegt

   Die micro-usb-kabel kan je ook gebruiken om het toestel op te laden, toch? Dat is vaak handiger dan de gewone lader.. Zeker voor wie vaak achter de pc/laptop zit.

 2. TinusTrekzalf zegt

  Gaan jullie iedereen die geen usb-kabel krijgt er eentje kado doen???

  Dat gaat jullie een hoop centjes kosten 😉

  n de doos:

  Batterij
  Oplader
  Handleiding
  Headset

  That’s it!

  • Arthur Dent zegt

   Woei, nee, daar beginnen we vooralsnog niet aan 🙂 Dus volgens jou zit er geen USB kabel bij? Bij Engelse collegas van ons wel, maar het kan natuurlijk goed dat die er in Nederland niet bij zit inderdaad…

 3. Tinus Trekzalf zegt

  smartphonestunts.nl/smartphones/samsung/samsung-i9100-galaxy-s-2-zwart?popup=1&iframe=1

  Daar staat hij er wel bij???

  Ok, ik weet het ook niet meer.

 4. Ivonne zegt

  volgens mij heeft alles dezelfde aansluiting als mijn innov8 🙂 kan ik die mooi gebruiken als er wat mist in de doos haha

 5. Daan zegt

  zo`n extra batterij en dock die er dus niet bijzitten, hoeduur gaat dat dat worden als je die er extra bij koopt?

  • Arthur Dent zegt

   Zoals al in het artikel staat: in Nederland krijg je helaas maar 1 accu, en ook geen dock (dat zwarte ding) 😉

 6. Celina zegt

  Is er nu 1 samsung Galaxy S2 op de markt of 2 types want op 1 site zie je samsung Galaxy S2 staan en op de andere zie je i9100 erbij staan en wat bedoelen ze met Type standaard Candybar

  • Arthur Dent zegt

   Nee hoor, dit is gewoon één toestel. Galaxy S2 (of S II) is gewoon de populaire naam, terwijl GT-i9100 Samsung’s eigen codenaam voor het toestel is – zo was de eerste Galaxy S ook bekend als GT-i9000. Candybar is een aanduiding voor de vorm van het toestel – langwerpig & plat, zeg maar.

   • Celina zegt

    Bedankt, als het goed is krijg ik hem morgen in huis. Ik ben benieuwd en verheug me al op het toestel. Ik wil er wel nog een navigatie op zetten die zonder internet werkt. Welke nav. heb jij er op staan.

 7. Jorg zegt

  Waar kan je de oortjes kopen die bij de telefoon worden geleverd? De mijne zijn namelijk kwijt en degenen die je bij de mediamarkt enzo kunt kopen zijn bagger.

Praat mee