Twee dingen die we graag verbeterd zien!

ergernissen Twee dingen die we graag verbeterd zien!Dit weekend meldden wij al dat Samsung de eerste twee updates klaar had staan voor de Galaxy S2. Maar er zijn nog wat kleinigheden waarvan we denken dat een software update ze zonder problemen zou kunnen aanpakken. Dus hier ons ‘verlanglijstje’ voor eventuele volgende updates:

Als eerste moet het mogelijk zijn de S2 iets sneller te laten ontwaken vanuit slaapstand – misschien dat helpt om de kloksnelheid in slaapstand niet zo laag te laten zakken – misschien ook niet.

Als de camera geactiveerd wordt, stopt de muziek – letterlijk. Maar wij horen liever muziek dan een mp3 file met een namaaksluiter. Of maak dit in ieder geval door de gebruiker zelf instelbaar.

Dit zijn natuurlijk maar kleine probleempjes, maar ze moeten ook simpel op te lossen zijn. Ongetwijfeld zijn er veel meer van dit soort ergernisjes – wie ze heeft, mag ze graag hier melden!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  Mijn ergernis bestaat er in dat mijn gsm-nummers van mijn contactpersonen die op mijn SIM staan niet gevonden kunnen worden door de S2 :s Iemand die weet of dit weldegelijk mogelijk is? Want ik heb geen zin om elke contactpersoon één per één in te geven, het zijn er ongeveer 200 :s

 2. Chofny zegt

  Mijn probleem is dat als ik een spel speeld mijn telefoon een beetje warm word maar wanneer dat zo is gaat het spell opnieuw starten….. of het crashed / pocketlegends , Demonhunter…ik zelf dacht dat ze geupdate moesten worden om het goed te laten werken op de galaxy s2…. en eerlijk gezegt de HTC Desire HD geeft nog beter prestaties…. en dan nog iets……wanneer je een muziek bestand afspeeld kon je normaal gesproken 2 mogelijke standen kiezien op de speaker van je telefoon… 1 = 5:1db geloog ik en de 2de < die ik niet zie = SRS < deze was op de htc wel mogelijk en ik geloof ook dat het op de eerste Galaxy s ook mogelijk was….. updaten graag XD

 3. Blablaski zegt

  Ik heb de S2 nu 2 dagen, super toestel, alleen mijn accu… ik lees overal van die zware testen… gisterochtend 2 uurtjes gesurfed op de accu… die was 100%, wat filmpjes gekeken ed… accu leeg… dat is geen 1,5 dag zoals in de testen te zien is helaas… is dit normaal of moe k mn accu laten controleren?

 4. henk zegt

  @ andy,
  ga naar contacten druk op opties (linksonder) en ga naar instellingen. dan kan je contacten importeren vanaf sim.

 5. jolanda zegt

  Ik heb hetzelfde probleem met de accu, ik moet 2x per dag opladen, hier zou wel een oplossing voor mogen komen….

 6. Daan zegt

  Jaaaa die batterij is zoo slecht hè ik had deze mobiel juist gekocht om zn batterij! Eindelijk een smartphone met een goede batterij… Maar nee alle reviews waren gelogen.. En nu zit ik hier met een mobiel war ik weinig me kan doen omdat ik er de dag nog me wil doorkomen.. Ook van het scherm kan ik niet genieten, helderheid staat op nul.. Zijn er mensen waarbij dit niet is? Waar de s2 wel minimaal een dag meedraait?

  • zegt

   De batterij bij mij is juist geweldig! Ik heb de gsm vandaag de 2de dag en ik heb hem gisteren de hele dag en vandaag de hele dag intensief getest en moet hem nu pas opladen! Het scherm is daarnaast ook een pareltje hier! <3

   • Chofny zegt

    wat houd intensief in om de uur je beeldscherm aan en uit maken??? no way als je het intensief gebruikt word het heel erg warm en!!!! je battry is binnen no tyme dood

    • zegt

     Ik geef mijn eerlijke mening en mijn eigen gebruikerservaringen, dus beleefdheid is nog altijd van toepassing.

     Ik heb ongeveer een goed uur video’s getest, enkele uren aan een stuk muziek geluisterd met oortjes, DLNA uitgebreid getest, veel foto’s en video’s naar men SGS2 geüpload met Kies, op het internet zitten surfen, enkele uren zitten gamen, de verschillende hubs uitgebreid getest, sms’en en mailen, en nog tal van dingen.

     Mijn ervaringen: mijn batterij ging bijna 2 volle dagen mee, mijn SGS2 wordt niks warm, beeldkwaliteit is geweldig (zowel automatische regeling als op max.).

    • zegt

     Oh ja, nog iets.. Als de SGS2 toch zo ellendig tegenwerkt bij u, ga dan klagen bij de winkel in plaats van anderen af te mekkeren die enkel hun eigen ervaringen plaatsen. Alvast bedankt 😉

 7. gertjan zegt

  mijn s2 gaat 1,5 dag mee.heb mijn scherm op automatisch staan en sms en surf regelmatig ook luister ik vaak muziek.misschien moet de batterij zich nog zetten ofzo,

 8. Tom zegt

  Bij mij ook, zeer tevreden over het toestel, alleen de batterij die het niet erg lang volhoudt. Ze hadden er voor mijn part 2mm extra batterij mogen bijdoen 🙂

 9. ilias zegt

  Wat een toptoestel!!gaat bijna 2 dagen mee, en is supersnel.als de batterij echter leeg is kan je geen fotos maken,muziek luisteren etc

 10. Daan zegt

  Zal het verschil van batterijen liggen aan de levering? Of gewoon door de verschillinde apps die erop staan ofzo? Ik heb namelijk al gemerkt dat de Hyves-app veel batterij verbruikt, ik gebruikte hem 5 minuten en aan het eind van de dag stond er dat hij 5% van de batterij had verbruikt. De Facebook app had ik langer gebruikt en die stond er niet eens tussen… Ik baal echt van mijn batterij en ik hoop dat iemand mij een antwoord kan geven, misschien moet ik gewoon terug naar de winkel?

 11. Rick zegt

  Ik raad iedereen die problemen heeft met de batterij om een monitoring app naar keuze te downloaden om in de gaten te kunnen houden welke processen er zoveel energie vreten.

  Daarnaast natuurlijk de standaard zaken: Zet de brightness van je scherm niet te hoog, zet wifi, bluetooth en gps uit als je het niet gebruikt, zorg dat je mail en widgets e.d. niet te vaak verversen, etc.

 12. René zegt

  Wanneer ik het toetsel aan de laden hang kan ik het beeldscherm niet meer gebruiken, valt dit ergens in te stellen?

 13. Erik zegt

  1. irritante notificatie als de batterij helemaal opgeladen is. Er is wel een workaround maar beter is een algemene setting voor deze specifieke notificatie
  2. geluid van de fotocamera kan niet uit worden gezet.

  Waarschijnlijk zijn dit allebei algemene android problemen, maar toch irritant. Voor 2 moet je je telefoon geroot hebben (maar dat werkte bij mij niet met gingerbreak 1.2) en de audio files renamen.

 14. Erik zegt

  Nog eentje voor Android (of Samsung): maak het mogelijk om missed call notificaties via de menu/back button te laten zien als het scherm uit staat.

 15. Robin zegt

  De batterij heeft gewoon nog even tijd nodig als je hem paar weken heb dan doet de batterij er prima 1 tot 2 dagen mee.

 16. Mehmet zegt

  ik heb een probleem bij het aansluiten op de pc hij geeft aan nieuwe hardware gevonden en deze apparaat is gereed voor het gebruik maar het verbinding blijft echter niet langer dan 1 minuut en hij valt weer weg dus mijn samsung s 2 blijft niet verbonden met pc kan iemand me hierover helpen??

 17. Wim zegt

  Een van de redenen om over te gaan op iets anders dat [email protected]$#t i-tunes was om de Galaxy s2 te nemen omdat dat allemaal goed berichten had, waar schrijft er niemand dat het [email protected]#%&^t Kies programma bijna nog erger is. Waarom niet gewoon als een USM masstorage of stick aansluiten, dat werkt ten minste. Ik hoef geen synchronisatie e.d. Ik wil alleen musiek, films enz in mappen zetten net als op een gewone USB stick. Op m’n Nokia werkte dat ten minste gewoon.

  • Harald zegt

   @Wim, bij mij kan ik gewoon via de USB het toestal als stick gebruiken zoals je vraagt. Ik draai windows Vista en vind het toestel uiteraard bij Deze computer.

   Vraag: In de gegevens van het toestel staat geen nummer bij: mijn telefoonnummer. Ik kan dit ook niet instellen, tenminste ik weet niet hoe, de menu knop doet in elk geval niks.

   Iemand een oplossing? Ik ken mijn nummer nog niet uit mijn hoofd, haha.

   Alvast bedankt!

   Ps. ik weet niet of het van belang is, maar ik gebruik Vodaphone

 18. L.C.van Erven zegt

  Galaxy SII is complete shit. Word heet aan het oor bij het blijven zoeken naar verbinding met handfree in auto. Verliest na enkele uren het contact met de handsset in de autro.
  Toestel heel vaak ontdoen van batterij omdat hij voilledig vast zit.Regelmatig een krakende bleutooth verbinding. Gewoon weggooien dus dit toestel

 19. mirthe zegt

  Hallo allemaal!

  Weet iemand mij te vertellen hoe ik het geluid van mijn muziek en filmpjes via mijn oordopjes krijg?? als ik hem aansluit gaat het geluid even goed via mijn telefoon, niet ik nog wat aanpassen in mijn instellingen??

  Bvd
  Mirthe

Praat mee