SuperAMOLED en SuperAMOLED Plus schermen vergeleken

amoledvergelijk2-300x199 SuperAMOLED en SuperAMOLED Plus schermen vergeleken

Inmiddels weten we het wel: de Samsung Galaxy S2 beschikt over een SuperAMOLED Plus scherm. En natuurlijk is dit type AMOLED scherm weer een stukje beter dan de versie zonder ‘Plus’. Eerder kon je hier al lezen dat dit met name komt omdat het scherm in de Galaxy S2 beschikt over meer subpixels van het

scherm in de eerste Galaxy S.

Door de toegevoegde subpixels is het beeld op de S2 wat minder korrelig, ondanks het feit dat het scherm groter is dan op de Galaxy S, en de gelijk gebleven resolutie. Maar ook zijn er nu, in tegenstelling tot eerst, weer evenveel rode, blauwe en groene subpixels aanwezig, wat de kleurweergave ten goede komt.

Hoe dit verschil er precies uit ziet kun je zien als de Galaxy S2 naast de Galaxy S legt. En voor wie het nog beter wil zien, kunnen wij een vergrootglas aanraden – dan zie je precies het verschil tussen een SuperAMOLED en een SuperAMOLED Plus scherm. Maar vooruit, we begrijpen het ook als het je niet zoveel

interesseert, zolang het er allemaal maar goed uitziet. En dat doet het!

(met dank aan Engadget)

compareamoleddisplay SuperAMOLED en SuperAMOLED Plus schermen vergeleken

 

Galaxy deal tips

Reacties

  • mitch zegt

   balen!
   ik heb gelukkig niet zo lang hoeven wachten. ik heb hem de 18de besteld.
   na ik wacht eigenlijk als sinds vorig jaar op deze telefoon en daarvoor op de galaxy s

 1. Johan Ottepotte zegt

  Jaaa!!!! Ik heb hem ook binnen! Voel me net als Gollem die na maanden wachten zijn vingers om de ene ring weet te wurmen 🙂

Praat mee