Samsung Galaxy S3 moet de iPhone 5 verpletteren

iphone5mockup-201x300 Samsung Galaxy S3 moet de iPhone 5 verpletterenOke, de titel van deze post is misschien een beetje dramatisch. Maar volgens de Russische telefoonkenner Eldar Murtazin is dat wel precies Samsung’s plan voor de Galaxy S3. Waar de iPhone 5 waarschijnlijk nog redelijk aan de huidige Galaxy S2 gewaagd zal zijn, wil Samsung deze herfst al een telefoon lanceren die de iPhone 5 alweer een paar flinke stappen vooruit zal zijn: de Samsung Galaxy S3!

Murtazin gaat zelfs zover dat hij beweert dat de huidige juridische patentenstrijd tussen Apple en Samsung voornamelijk over de technologie van de Galaxy S3 zou gaan. Samsung wil deze voor haar eigen toestellen houden – zoals de Galaxy S3 – en Apple probeert concessies van de Koreaanse hardwaregigant af te dwingen, zodat zij haar eigen iPhone toestellen toch competitief kan houden, ten opzichte van Samsung’s Galaxy lijn.

Mocht hier iets van kloppen, kunnen wij als consument alleen maar juichen: nog nooit ging de mobiele hardware race zo snel, en evolueerde de processor- en beeldschermtechnologie in zo’n tempo.

Binnenkort meer over deze juridische, maar vooral ook technologische strijd.

(bron: MobileReview)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee